mrb . universite öğrencisiyim body olayına başlayalı 3-3,5 ay oldu ve gelişme gercekten güzel . protein tozu olarak hardline power pro 3,5 kg kullanıyorum. bitmek üzere. optimum mu alaym yoksa hardline bipro mu ? aşagıda günlük beslenme programın var
-----------------------------------------------------------------------------------------------
sabah (7:00) 125 gr yulaf ezmesi (sade) + tatlandırı olarak reçel + peynir ( 80 -100 gr)
saat 11:00 5 yumurta beyazı + ikisinin sarısı
saat 13:30 - 14:00 gibi öğle yemeği ( pilav yada makarna + etli sebze yemeği + çeşitli salata + çorba (genelde mercimek)
saat 16:00 - 17:00 gibi antreman hemen ardından protein tozu
18:00 - 19:00 arasında akşam yemeği yemiş olurum ( pilav/makarna + sebze/baklagil)
en son 21:00 da bir tabak akşam yemeğinden yerim
not: günün herhangibir saati balık yağı (500mg) + supradin multivitamin alıyorum
--------------------------------------------------------------------
programım bu şekilde . kullandığım protein tozu bitiyor. sizlerin programımı göz önünde bulundurarak tavsiyesi nedir ?
-----------------------------------------------------------------------------------------------
sabah (7:00) 125 gr yulaf ezmesi (sade) + tatlandırı olarak reçel + peynir ( 80 -100 gr)
saat 11:00 5 yumurta beyazı + ikisinin sarısı
saat 13:30 - 14:00 gibi öğle yemeği ( pilav yada makarna + etli sebze yemeği + çeşitli salata + çorba (genelde mercimek)
saat 16:00 - 17:00 gibi antreman hemen ardından protein tozu
18:00 - 19:00 arasında akşam yemeği yemiş olurum ( pilav/makarna + sebze/baklagil)
en son 21:00 da bir tabak akşam yemeğinden yerim
not: günün herhangibir saati balık yağı (500mg) + supradin multivitamin alıyorum
--------------------------------------------------------------------
programım bu şekilde . kullandığım protein tozu bitiyor. sizlerin programımı göz önünde bulundurarak tavsiyesi nedir ?