Beslenmem hakkında görüşleriniz

Merhaba arkadaslar 1.71 cm 79 kilo agirligindayim.Bu sporu 1 yıldan beri yapıyorum

Kahvaltı
4 yumurta (3 beyaz + 1 tam)
Yulaf ezmesi
Zeytin-light peynir-kasar-hindi salam
Domates-biber-salatalık
Süt veya m.suyu

Ara Ogün
1 elma

Öğle yemeği
200-300 gr tavuk
Pilav lapasi
Salata

Antremandan önce
1 elma
1 muz

Aksam yemeği
Pilav lapasi(makarna-esmer pirinç pilavı)
Tavuk (ton balığı-kırmızı et)
Salata

Yatmadan önce
Lor peyniri
1bardak süt

Beslenmem bu sekilde arkadaslar yorumlarınızı bekliyorum
Saygılar

iyi hoş da bunu hangi amaçla yapıyosun? bulk için mi? yağ yakımı için mi? formunu korumak için mi? ayrıca hem meyva suyu hem de fazla meyva şeker alımı olarak fazla bir miktar gibi geldi bana. tabi benden çok daha bilgili olan forumdaşlarımın yorumlarını da görmek lazım.

protein tozu kullanıyormsun ? bide besin değerlerine bak protein oranı kaç o programla günde kaç gr. protein alıyorsun onu hesapla kg başına 2-3 gr protein alman lazım

beslenmen iyi gorunuyor. umarım cok yaglı degılsındır. yag oranın fazlaysa beslenmendeki kalori oranını azaltmanın yolunu bul fakat proteini azaltmadan yap bunu.

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız tasınmıstır.
tasınma sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyurudan önce günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmaktadır. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Back
Yukarı