Beslenmem yanlış mı

Merhaba arkadaşlar. Size beslenme prpgramımı yazacam bu beslenme programını uyguluyorum ama hacim kazanamıyorum.
Sabah
3 tane yumurta - kepek ekmekli tost ( lor peyniri kaşarlı krem peynirli) - 3 yemek kaşığı yulaf ve süt
Ara
1 bardak süt ve fındık Fıstık falan
Öğlen
150 gr tavuk göğsü makarna ve salata
Ara
1 süt ve fındıklı Fıstık karma
Öğün
Akşam da
Gece
2 bardak süt
Bu şekilde besleniyorum ama kilo alamıyorum.
Boy 172
Kilo 63
Yağ oranı %14
Yağ o
Oranını kontrol altına tutmak için her pazar yüzmeye gitmeyi düşünüyorum

yağ oranın %14 ise çok iyi.
karbonhidratı arttır.
makarna değilde bulgur esmer pirinç sebze yemekleri patates falan tüketmeni öneririm.
karbonhidratı yeterince yemelisin.
sanırım ektomorf bi vucüt tipin var bu yüzden tıka basa yemen gerekebilir.yağlanmaktan korkma.zaten 70 kilo falan olduğunda yağ oranın %17 18 civarı olmuş bile olsa sorun değil.
tekrar söylüyorum karbonhidratı arttır yağlanmaktan korkma.

yağ oranın %14 ise çok iyi.
karbonhidratı arttır.
makarna değilde bulgur esmer pirinç sebze yemekleri patates falan tüketmeni öneririm.
karbonhidratı yeterince yemelisin.
sanırım ektomorf bi vucüt tipin var bu yüzden tıka basa yemen gerekebilir.yağlanmaktan korkma.zaten 70 kilo falan olduğunda yağ oranın %17 18 civarı olmuş bile olsa sorun değil.
tekrar söylüyorum karbonhidratı arttır yağlanmaktan korkma.
Daha önce 40 küsür kilo verdim biraz o psikoloji var. 1 yıldır kolum 33 hala aynı. Daha ne yapmam gerekli bilmiyorum. Birazdan öğle yemeğinde bulgur pilavı yeşil fasulye 150 gr tavuk göğsü yiyecem. Alt karın ve yanlar var. Boşa kürek çeki çekiyorum mmoralim bozuluyor.

o kadar kilodan sonra %14 yağ oranı he.tebrik ediyorum kardeşim.
yağlanmaktan korkma zaten yağlanmaktan korkarsan gerçekten boşuna kürek çekiyor olursun.bulking yapmalısın karbonhidratı arttır yağı düşür protein zaten sabit.
ağırlık antremanını yaparsan zaten çok yağlanmayacaksın.temiz beslen bak senin için lean bulking var.
yağlanmadan kilo almak tabiki çok zor hatta imkansız diyebiliriz ama sen diette yapmıyosan bulk da yapmıyosan zaman kaybediyosun demektir.
lean bulk da şöyleki temiz beslenmen gerekiyor karbonhidratların tamamen complex karbonhidratlardan oluşması gerekiyor ve sadece 300 kalori artırmalısın.
makarna beyaz pirinç abur cubur beyaz ekmek gibi şeyleri hiç tüketme bunların yerine tam buğday ekmeği esmer pirinç bulgur gibi besinleri tüketmeye bak.

o kadar kilodan sonra %14 yağ oranı he.tebrik ediyorum kardeşim.
yağlanmaktan korkma zaten yağlanmaktan korkarsan gerçekten boşuna kürek çekiyor olursun.bulking yapmalısın karbonhidratı arttır yağı düşür protein zaten sabit.
ağırlık antremanını yaparsan zaten çok yağlanmayacaksın.temiz beslen bak senin için lean bulking var.
yağlanmadan kilo almak tabiki çok zor hatta imkansız diyebiliriz ama sen diette yapmıyosan bulk da yapmıyosan zaman kaybediyosun demektir.
lean bulk da şöyleki temiz beslenmen gerekiyor karbonhidratların tamamen complex karbonhidratlardan oluşması gerekiyor ve sadece 300 kalori artırmalısın.
makarna beyaz pirinç abur cubur beyaz ekmek gibi şeyleri hiç tüketme bunların yerine tam buğday ekmeği esmer pirinç bulgur gibi besinleri tüketmeye bak.
Beyaz makarna kullanıyorum onun yerine evet kepek makarna almalıyım.[DOUBLEPOST=1430385798][/DOUBLEPOST]Hs
Tek yönlü bir beslenme olmuş tavuk göğsünün dışındaki protein kaynaklarından da tüketmelisiniz; kırmızı et , balık ve bitkisel proteinler gibi..
Beslenmenizin yanında antrenman programınız ve dinlenme süreniz de önemlidir.
Haklısınız onu artık diğer öğünlerde ton balığı yiyorum. Ama kırmızı et hiç yok. Yeşil fasulye kuru fasulye tüketiyorum. Salata falan. Ant da ağırlık artırmıyorum. Partner yok giye. Onu çözdüm ağırlık artıracam. Dinlenmem iyi yatıyorum hep :-D

Son düzenleme:
Back
Yukarı