Beslenmenin Bana Yararı Nedirr ??

Arkadaslar oncelikle konuma göz attıgınız ıcın tesekkur ettım..3.ayı mı doldurdum ve calısmalara devam ediyorum..

kilo 62 boy 1.75 ..Heryerde beslenme beslenme beslenme . Nedir bu beslenmenın benim calısmalarıma etkısı . yanı cok yıyenını kasları daha mı cok calısıyor ? yada cok yıyenın performansı ıyı olur daha cok verım alır ? veya bırcok sey ..

kısacası ben gunde 4 öğün yiyorum . bu benım ne ısıme yarıyor.az yesem yaptıgım calsmalar bosa mı gıder.cok yesem daha mı geliskin oluırum ??? :S

umarım anlatabildim.smdiden sagolun ..

beslenme olarak düşünmesende olur insan aç kalabilrimi bole düşün bide sen kenini yüceltmek güclü olmak isityrsun yaa o yuzden kendini doyurcan bide artı olrak güclenmek için yapıcan bunu o yüzden :D

kısaca şöyle açıklıyım sana aslında antreman senin kaslarını sadece geriletir senin hacim kazanmanı saglayan beslenmedir ama şöyle anlama sakın yiyim içiyim yatıyım falan diyerek antremanda kasların bir yıkım içine girer ve gerekli besinleri (portein. karbo. vs.) alınmassa bu yıkım devam eder ve kaslar kendi bünyesinden beslenir buda kasların erimesi demek oluyo beslenmede tam o noktada devreye giriyo yıpranmıs kası tamir ediyo ve büyütüyo o yüzden agırlıklı protein ve karbo tüketiyoruz bildigim kadarıyla yardımcı olduysam ne mutlu bana. iyi forumlar!

aslında bu sorunun cevabını yanıtlamak arabanın yürümek için neden tekerleklere ihtiyacı vardır sorusuna cevap vermekle eşdeğer bişey.

ama ciddiye alıp cevap verecek olursam bu işin %60 hatta 70'i beslenmedir.

bunu cok merak ediyorsan bir gün mükellef beslenip diğer gün ise hiçbirşey yemeden antreman yapmaya git
aradaki fark sana cevap olacaktır.

saygılar

Back
Yukarı