Best model of turkey 2016 ya katılmak istiyorum yorumunuz nedir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xali41
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

xali41

Üye
IMG-20160124-WA0002.jpg
IMG-20160124-WA0004.jpg
IMG-20160124-WA0001.jpg
IMG-20160124-WA0005.jpg
IMG-20160124-WA0006.jpg

Vucut ölçülerim
Boy 187 cm
Omuz 130
Göğüs 115 cm
Kol 39 cm
Bel 80 cm
Yaş 18

Son düzenleme:
boy ve fizik fazlasıyla müsait dostum tebrikler güzel vücut çıkarmışsın. yakışıklısın da ama derece için ümitlenmemeni tavsiye ederim. karın karı için hangi egzersizleri yaptın ve kardiyo programın nasıldı bilgilendirirsen sevinirim. başarılar...

öncelikle teşekkür ederim karın kası için özel bi egzersiz yapmadım ama diyete çok önem verdim kardiyo olarak haftada 2 gün 20 dk bisiklet arkasında 3 set sınırsız argırlıklı mekik ardından 15 dk bisiklet 3 set mekik son olarak 10 dk bisiklet ve tekrar mekik

Vucut güzel özellikle kanatlar çok iyi duruyor. Karbonhidrat Kesimi,Su atımı bunları biraz daha araştırmanı öneririm yarışmaya girersen.

Sakalsız halin daha iyi. Fiziğinde gayet iyi güzel iş çıkarmışsın. Karın kaslarını biraz daha geliştirebilirsin. Best Model'da ise sadece fizik ve tipe bakmıyolar. Kültürün ingilizcen yürüyüşün kareografilere uyumun. Finale kalmak istiyorsan bunlara çok dikkat etmelisin eksik yönlerin varsa geliştirmelisin. Unutma Best Model Of Turkey'de 1. olursan Best Model of World'da Ülkeni temsil ediceksin. Bu özelliklerde 1. seçiyorlar inşallah herşey istediğin ve hayal ettiğin gibi olur. Bu arada geçmiş dönemin 1.lerine bakarakta kendine bir yol çizebilirsin.. Yarışmada başarılar kardeşim :)

Sakalsız halin daha iyi. Fiziğinde gayet iyi güzel iş çıkarmışsın. Karın kaslarını biraz daha geliştirebilirsin. Best Model'da ise sadece fizik ve tipe bakmıyolar. Kültürün ingilizcen yürüyüşün kareografilere uyumun. Finale kalmak istiyorsan bunlara çok dikkat etmelisin eksik yönlerin varsa geliştirmelisin. Unutma Best Model Of Turkey'de 1. olursan Best Model of World'da Ülkeni temsil ediceksin. Bu özelliklerde 1. seçiyorlar inşallah herşey istediğin ve hayal ettiğin gibi olur. Bu arada geçmiş dönemin 1.lerine bakarakta kendine bir yol çizebilirsin.. Yarışmada başarılar kardeşim :)
yaptığın bu güzel açıklama beni çok memnun etti teşekkür ederim dediklerini mutlaka dikkate alıcam hakkımızda hayırlısı bakalım :)

Yok artık.. Sen 18 yaşındaysan, ben 10-11 yaşında falanım heralde, çok büyük gösteriyorsun.. Katılmak istediğin organizasyon hakkında bilgim yok ama hakkında hayırlısı olması dileğimle :)

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı