YETENEK SINAVLARINA ÇALIŞMAYA YGS DEN SONRA BAŞLARSANIZ KALAN ZAMAN HAZIRLANMANIZ İÇİN AZ GELEBİLİR O YÜZDEN ERKEN BAŞLAMANIZI TAVSİYE EDERİMMerhaba ben besyo okumayı düşünüyorum ama özel yetenek sınavına YGS den sonra hazırlanmak istiyorum sizce doğrumu düşünüyorum.
ben dokuz eylüldeyim. iş olanakları kendinize bağlı. kpssye girerek öğretmen olmak istiyorsanız, diğer öğretmenliklere göre daha az puanla girme şanısınız var ve alan sınavına girmiyorsunuz, avantajı bence bu. antrenör olmak benim aklıma pek yatmıyor anca öğretmen olursan yanında hobi olarak yapılır. sormak istediğiniz başka soru varsa sorabilirsiniz.
Besyo Hakkında Tam Olarak Neyi Sorarsanız Yanıtlayabilirim Arkadaşlar Bu Konuyu İlk Kez Gördüm Bu Forumda Mutlu OldumHedefim Aşkım Hayalim Hep Besyoydu Puanım Gayet Yeterliydi Herkes Kesin Kazandı Gözüyle Bakarken Kötü Bir Sakatlık Yüzünden Maalesef Bırakmak Zorunda Kaldım Kursumu Ve Hukuk Fakültesi Okumaya Başlayınca Besyo Macerama Bir Kaç Yıl Ara Versemde Olur Dedim Ama Hala Aklımda Ve Kalbimde Var. Unutmayın Besyo Kazanması En Zor, Okuması En Kolay Ve Zevkli, İş Olanaklarıda En Geniş Bölümdür.
Burdan Yazsan Bence Diğer İnsanlara da Yardımcı Olsak Daha İyi Olmaz mı Onlarda Okur Faydalanır Belki Aynı Başlığı Arayarak![]()
ben şuan amatör olarak boks yapıyorum lisansım var bu sene ya da seneye türkiye şamp. katılacağım ve ileride antrenörlük istiyorum şuan besyo için ygs hazırlanıyorum kafamda 4-5 tane boks branşı olan güzel üniversiteler var benim asıl sorum şu; üniversiteyi 4 yıl okuduktan sonra ingiltereye gideceğim(ailem taşınacak) orda boks bizim ülkemize göre daha ileride ve kaliteli boks okulları var üniversite bittikten sonra okulum bana uluslararası alanda antrenörlük yapmam için evrak veya herhangi bir belge veriyor mu?
ayrıca boks antrenörlüğü için kurslara da katılacağım onlarda yurt dışında çalışmam için belge veriyorlar mı?
bu sorularıma cevap verirseniz beni çok mutlu edersiniz.
Ben Besyo Okumadım Mezunda Değilim Bu Konuda Uzman Gibi Konuşamam Ama Diğer Bölümlere Göre Konuşayım Şöyle Olabilir; Denklik Olayları Var Gideceğin Akademi Yada Kulübün Senin Not Ortalaman Yada Fiziki Durumunu Yeterli Görmesi Lazım ki Böyle Bir Uğraş İçine Girebilesin. Boks Antrenörlüğü Yada Diğer Her Türlü Antrenörlükler İçin Besyoda İlk Yılınız Bitince Branş Seçip, İster O Branş İster Diğer Branşlar İçin Okulun Yada İlin Açtığı Dilediğiniz Kurslara Seminerle Katılıp Başarılı Olduğunuz Takdirde Antrenör Belgesi Alabilirsiniz. Yurt Dışı İçin Özel Bir Belge Olduğunu Düşünmüyorum Seninkisi Epey Özel Bir Durum Bunu Ancak Gideceğin Üniversitenin Yetkilileri Cevaplayabilir Burdan Ne Desek Boş Yani Gideceğin Okulda Önemli. Sana Tavsiyem YGS Puanını 300'ü Geç Marmara Besyoya Gir Şuan Bir Sürü Arkadaşım Marmara Besyoda Öğretmenlik Okuyor Ve İnanılmaz Güzel Bir Duygu Emin Ol Herşey YGS.![]()
Üniversiteye göre değişiyor ama YGS-1-2-3-4-5 250 puan her türlü yeterli olacaktır .. %60 - %40 ayrımlarına bakmayın siz isterseniz 400 puan alın kusura bakmayın ama yürüyerek geçemezsiniz . Fiziki olarakda , koşu , parkur , merdiven , ip , sıçrama , barfiks , kondisyon ağırlıklı çalışmanızda fayda var . Hiç basketbol veya voleybol oynamadıysanız temel atış ve hareketleri bilmeniz yeterli . Kolay gelsin ..
İyi forumlar
içime su serptiniz gerçekten çok teşekkür ederim sorularımdan birine cevap almak mutlu etti beni.
Üniversiteye göre değişiyor ama YGS-1-2-3-4-5 250 puan her türlü yeterli olacaktır .. %60 - %40 ayrımlarına bakmayın siz isterseniz 400 puan alın kusura bakmayın ama yürüyerek geçemezsiniz . Fiziki olarakda , koşu , parkur , merdiven , ip , sıçrama , barfiks , kondisyon ağırlıklı çalışmanızda fayda var . Hiç basketbol veya voleybol oynamadıysanız temel atış ve hareketleri bilmeniz yeterli . Kolay gelsin ..
İyi forumlar
Merhaba Şöyle Bir Durum Var Diğer Tüm Besyolara Başvuru Yapmak İçin Neredeyse 180 Barajını Geçmek Bile Yeterli Ama Kocaeli Ve Marmara Özellikle Marmara 300'ün Altında Başvuru Bile Kabul Etmiyor Bu Sporu Yapıyorsak İnsanlara En Üstü Hedeflettirmek Zorundayız. Herhangi Bir Ygs Türünden 250 Almak %60 % 40 Ayrımlarına Bakmamak Tamamen Facia Olur 181 Puanla Beden Eğitimi Öğretmenliği Okuyanda Biliyorum 300 Puan Üstü Alıp Boşta Kalanda. Senin Lisans Yıllarına Bakarlar Başarılarına. Önce Ve En Önemlisi Milli Oldunmu Olduysan Yurt Dışındaki Ülke Temsilin Nasıl Derecelerin Madalyaların Ne. Veyahut Atıyorum Futbolcuysan BAL Liginde Oynadıysan Kocaelinde Milli Sayılıyorsun Mesela Bunun Gibi Bir Sürü Detayı Toplayıp Bölüp Çarpıp Yerleşme Puanını Çıkarıyorlar Buna Göre Üniversiteye Giriyorsun. Altını Çiziyorum Her Üniversite Değil Marmara Besyo 300 Puan İstiyor En Üst Hedefiniz 300 Olsun Yoksa Ben Hatay'da da Okurum Diyen 300 Puan Kasmak Zorunda Değil Ama Biran Önce Bir Besyo Akademi Kursuna Başlayın Arkadaşlar Besyoyu Kazanmak Ciddi Bir Efor İstiyor Marta Kadar YGS YGS YGS En Önemlisi Emin Olun YGS.
sen düzenli ders çalışmalısın benceForumda 10 tane besyo konusu varsa 9u kitli biri de pek ayrıntılı değil. ben bir kaç soru sormak istiyorum bu sene üniversiteye hazırlanıyorum hedefim ege üniversitesi. ege üniversitesinin son 2 sınavına baktım, 2 yıl önce genel parkur + seçmeli takım sporu olarak ikiye ayrılmış. bu sene bireysel ve takım sporu olarak ayırmışlar. seneye ne olacağı belli değil sınava 1 ay kala yayınlanıyormuş. benim neye göre calısmam gerekiyor? yani gidipte bireyselden yüzmeye çalışırsam ve seneye bireysel değilde takım sporuyla ve genel parkurla alırlarsa ne yapacam? lütfen yardım edin
yüzme avantajlı olacaktırValla ben bireysel spordan yani yüzmeden girmek istiyorum öncelikle ona ek olarak futbol veya genel parkur hiç farketmez. ne olacağıda belli de değil 1 sene yüzmede hız kazanma amaclı calışsam sonunda bireysel sporu koymazlarsa boşa gidecek onca emek
Her sey puan mi yani? Besyoda ygs puanina neden onem veriyorlar ?sacma degilmiegede 300 puandan az alırsanız şansınız 30 da 1. 260la filan full yapın yine giremezsiniz. siz ilk ygs'ye kasın, parkuru yürüyerek kasmadan yapıp girersiniz. benim zamanımda eleman 400 alıp yürüdü resmenben girdiğimde parkur ve voleybol, hentbol, futbol, basketboldan 2 sini seçip giriyoduk.