Beta Alanine

white flood hakkında ne düşünüyorsun?

Vallahi NO ürünlerine pek bulaşmadım ben.

Sadece merak ettiğim için 100 gram AAKG almıştım.

Antrenman öncesi 4-5 gram kullanıp denedim. Kutumun hala yarısı duruyor.

Etkisi ise çok güzeldi.

Pump yönünden çok bir etkisi yok, zaten antrenman sırasında birşeye ihtiyaç duymadan gayet iyi bir pump yakalıyordum; fakat bırakınca gördüm ki bir güç artışı sağlıyormuş.

Hareket başına 2 tekrarlık bir güç artışı diyebilirim.

Ama NO ürünlerinin uzun vadede zararlı olacağını düşündüğüm için deneyip bıraktım.

Bundan sonra çok nadir kullanırım. Uykumu tam alamadığımda performansım düşüyor. Öyle zamanlarda antrenman öncesi 4-5 gram kullanabilirim. Adı üstünde supplement.

Bunları yazdım; çünkü kullandığım tek NO ürünü AAKG.

Ancak White Flood hakkında çok güzel yorumlar okudum, 1 tane kötü yorum okumadım şu ana kadar.

Kullanan herkes No ürünleri sıralamasında ya 1. ya da 2. sıraya koyuyor.

NO-Xplode gibi yan etkilerinin olmadığından bahsediyorlar.

Bu kadar sözden sonra belki dayanamayıp ilerde bir Controlled Labs kombinesi yapabilirim, White Flood, Green Magnitude, Purple Wraath.

Hayatımda yaptığım ilk kombine olur :)

Bu kombinenin birçok kişinin yaptıkları en iyi kombine olduğunu okudum.

Belki ilerde ihtiyaçtan değil ama meraktan denerim :)

İyi sporlar.

beta alanine
creatine gibi su toplatırmı

Universal BETA Alanine 210 kaps. 90 TL satın aldım bugün ...
İlerleyen günlerde etkilerini paylaşırım ....

Bende AngryHun ın tavsiyesi ile satın aldım ..
Beraber güzel bir kombine oluşturduk :)
Kullanmaya başladıktan sonra etkilerini hissettiğimde mutlaka paylaşırım sizinle ;)
Karıncalanma yapıyor diye okumuştum beta alanine içine bakalım bende de olacak mı ??

Konuya baktım da en son 19 Eylülde post atmışım...
Bugün 07 Ekim ..

Ürünü kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu...
Etkisini bu geçen süre içerinde göremedim..
Fakat yaptığım araştırmalar ve forumdaki makalelerden okuduğum kadarıyla Beta Alanine nin etkisi en erken 2 hafta sonra başlıyor...

Dün karıncalanma ve kaşınmayı gerçekten hissettim , ant.dan önce ısınırken ...
Yemeği yedikten 2 saat kadar sonra almıştım beta alanini , belki onun da etkisi var..
Süre olarak da 2. haftanın içinde olduğum için etkisini tam hissetmeye başladım dün...

Bu iki hafta içinde ant.larım haftada 3 gün dü..Artık haftada 4 e çıkartıcam idmanları...
Ant.dan 45 dk önce 3 tablet alıyorum..
Bundan sonra off günlerde de 1 tablet alıcam ....

Etkisini paylaşmaya devam ederim...

Konuya baktım da en son 19 Eylülde post atmışım...
Bugün 07 Ekim ..

Ürünü kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu...
Etkisini bu geçen süre içerinde göremedim..
Fakat yaptığım araştırmalar ve forumdaki makalelerden okuduğum kadarıyla Beta Alanine nin etkisi en erken 2 hafta sonra başlıyor...

Dün karıncalanma ve kaşınmayı gerçekten hissettim , ant.dan önce ısınırken ...
Yemeği yedikten 2 saat kadar sonra almıştım beta alanini , belki onun da etkisi var..
Süre olarak da 2. haftanın içinde olduğum için etkisini tam hissetmeye başladım dün...

Bu iki hafta içinde ant.larım haftada 3 gün dü..Artık haftada 4 e çıkartıcam idmanları...
Ant.dan 45 dk önce 3 tablet alıyorum..
Bundan sonra off günlerde de 1 tablet alıcam ....

Etkisini paylaşmaya devam ederim...

O kadar çok şey kullanıyorsunki beta alanine nasıl etki ediyor anlaman zor olacak ama:D

O kadar çok şey kullanıyorsunki beta alanine nasıl etki ediyor anlaman zor olacak ama:D

Haklısın birden başladığım kombinasyon pek çok supplement içeriyor.. :evil:

Creatine e ara verdiğimde beta alanine etkisini tam olarak ortaya çıkacaktır sanırım thums:

Antreman günleri iki porsiyon olmak üzere almaya karar verdim beta alanine i
(1 porsiyon 3 tablet)

İlk porsiyonu saat 12,00 gibi aldım , üzerinden yaklaşık 1 saat geçti , ellerimde ve yüzümde karıncalanma başladı ..
İkinci porsiyonu ant.dan 45 dk önce alıcam , eğer ant.performansına olumlu etkisini görürsem on günlerdeki kullanımımı iki porsiyona çıkartıcam...
Etkileri paylaşmaya devam ;)

yoğunluktan forumu takip edemedim.ilk sonuçalrı alalı epey olmuş ama tam olarak etkileri neler.antreman performansı nasıl,kas gelişimi ne durumda ve en önemlisi tavsiye eder misin ?

yoğunluktan forumu takip edemedim.ilk sonuçalrı alalı epey olmuş ama tam olarak etkileri neler.antreman performansı nasıl,kas gelişimi ne durumda ve en önemlisi tavsiye eder misin ?

Ben 4.haftamın içindeyim kullanmaya başlayalı ürünü..
Ancak yeni bir kombineye başladığım için sadece beta alanin etkilerini tek başına değerlendirmem zor..

Haftaya creatine 1 aylık ara vericem ve sadece beta alanine (perfo artırıcı olarak sadece anlamında) devam edicem , o zaman kendi başına etkilerini buraya yazarım...

Kas gelişimi konusunda ise yine dediğim gibi pek çok ürünü bir anda kullanmaya başladığım için kas gelişimi hakkında yorum yapmam ne kadar doğru olur bilemiyorum..

sultanmehmed son durum nedir

elimdeki beta alanine bitmek üzere , creatine ile beraber işe yaradığını düşünüyorum...
Aldıktan 40-45 dk sonra yüzde bariz karıncalanma yapıyor...
Creatin ile kombinesi bende olumlu sonuç verdi ...
Bir daha alsam mı yoksa başka supp.bi tercihe etsem diye kararsızım şu anda...

Not um 10 üzerinden 7 , tabi creatinele beraber kullanılması ile..

Eğer creatine kullanıyorsanız denemeye değer olduğunu düşünüyorum...

Suan bu urunu nasil kullaniyorsun? "Antreman ve off gunde kac gram ve zaman dilimi olarak"

İlk beta alanine im universal kapsül beta alanine di...Onu ant.dan yarım saat önce bir porsiyon (3 kapsül alıyordum)

Şu an ise Allmax Beta alanine kullanıyorum , yine ant.dan yarım saat önce bir ölçek tahmini 3-4 gr kadar alıyorum ... Artı olarak AAKG alıyorum aynı zamanda...
Beta alanine görüşüm olumlu creatinle birlikte çok olumlu sonuçlar aldım..

İlk beta alanine im universal kapsül beta alanine di...Onu ant.dan yarım saat önce bir porsiyon (3 kapsül alıyordum)

Şu an ise Allmax Beta alanine kullanıyorum , yine ant.dan yarım saat önce bir ölçek tahmini 3-4 gr kadar alıyorum ... Artı olarak AAKG alıyorum aynı zamanda...
Beta alanine görüşüm olumlu creatinle birlikte çok olumlu sonuçlar aldım..

baya bildiğin kendi nox ürününü yapmaya çalışmışsın :D şerrefsizim aklıma gelmişti :D

all max beta alaline
all max taurine
hardline AAKG
genrise CEE
genrise creatin monohidrat
all max caffein
genrise desktroz veya maltodeksterin veya hammmaddeler sitesinden maltodekstrin kraft 2kglik torbalardan(daha ucuz)
2-3 tablet havanda dövülmüş benexol b12
2-3 tablet ester vit c
5 çinko kapsülü
10 gram magnezyum
5 gram potasyum
5 gram kalsium
10 gram kompleks amino asit tableti
az tuz :D

allahıma kitabıma çıksın bu yılbaşı para kuruyorum firmayı :D :D :D

Ben de benzer kullanimdayim bir suredir.

Allmax beta-alanine, allmax caffeine, on creatine, on optimen, primaforce aakg.

Aakg den adam gibi bir etki gormedim sanirim ama creatine ve beta-alanine kombinasyonu guzel. Yeni bisey denemek isteyen olursa creatine ile birlikte denemenizi tavsiye ederim. Ama tek basina creatine kadar basarili degil onu da belirtmek isterim.

Back
Yukarı