Beyaz tenli Olmak Hoşuna Gitmiyorsa !

Cinciali

Yeni Üye
Merhabalar,

siz nasıl düşünüyorsunuz bilemiyorum ama bence esmer tene vücut daha çok yakışıyor.
Ben de beyaz tenliyim ve esnerleşmek için neler yapılabilir öğrenmek istiyorum.
Bronzlaşma falan bilinen yöntemler. Başka neler var acaba ve bu konuda şikayeti olup bir şeyler deneyener varsa deneyimlerini paylaşırlarsa memnun olurum.

Saygılar

Ewet solaryum bir çözüm ama proteine para ayarlama problemi ile uğraşan insanlar için
bu yöntem dediğiniz gibi tuzlu ve terccih edilmeyen bir yöntem olacağı kanaatindeyim

Beyaz tende vücut hatları belli olmuyor. Esmer ten istememin sebebi bu. Zaten yarışmaya katılan insanlardan beyaz tenli olanlarını göremeyiz değil mi

bende beyaz tenliyim pozu verince hatlar cıkar tabikide esmerlerde daha fazla gözükür ama amatör biri için bu önemli değil sokakta hakemler yok :D

• Like
Reactions: Azi
solaryumda güneşte hepsi de zararlı bronzlastırıcı kremler var ama onlar da çok yapay duruyo ve düzenli dağılmıyor vücuda...ayrıca o tür işlemlerin hepsi erken yaşlandırıyo 40 yasında kırış kırış cildin olsun istemezsin dimi :) bence vucud seklinden daha önemli

Artık beyaz ten modası var.Özellikle şu alaca karanlık serisinden sonra kızların beyaz tenli erkeklere ilgisi artmış diyorlar:D

Artık beyaz ten modası var.Özellikle şu alaca karanlık serisinden sonra kızların beyaz tenli erkeklere ilgisi artmış diyorlar:D

Valla ondanmıdır bilemicem salondakiler bana "Nasıl bu kadar beyaz oluyosun birşeyler mi yapyosun" gibisinden soruyor. Ölü teni gibi beyaz tenim var ya :D

Ewet solaryum bir çözüm ama proteine para ayarlama problemi ile uğraşan insanlar için
bu yöntem dediğiniz gibi tuzlu ve terccih edilmeyen bir yöntem olacağı kanaatindeyim

ozaman suan beyaz tenlı olmayı dusunmıceksın yaza kadar vucudunu yapıcaksın(önumuz kıs kıme gosterıceskıı ;) :) ) yazında bol bol guneslenıcen o bakımdan suan beyaz olmayı dert etme derim.. :)

solariuma girdimde ben sevmem girmeyi pek tenim esmerleşiyor fakat ölü deri yüzünden spor yaparken terleyince su topluyor gibi oluyor deri küçük küçük baloncuklar oluşuyor ağır idman yaparken bende o yüzden girmiyorum :)

solaryuma gitmeyin bence sonra deri kanseri olursunuz allah korusun yazın güneşlen yılın yarısı bronz kalırsın

Bence beyaz tenlilik daha iyi .Karşılaştırmak için en iyi örnek

Micheal Jai White yazın googleye bide Uri Boyka biri zenci biri bembeyaz uri boykanın vucudu daha belirgin.

herkes bayanlar ıcın + demıs ama bır bayan olarak soyleyeyım bence bronz olan erkek :) tabıkı bu degısır onuda gectım boşver bayan ıcın + olmasını sen sevıyormusun beyaz teni sevıyorsan hıc sıkıntı yok bence ayrıca solaryum düşünüyorsanız paket fiyatları var mesala 100 dk 90.00 TL gibi zaten 100 dkda çok çok yeter

vardı bnm paketim ahaha:)sonra kızlar bitirdi benden önce

Back
Yukarı