Seyn
Üye
Merhaba arkadaşlar, ben 16 yaşındayım. Boyum 1,65 ve kilom 66,5. Benim beslenmem çok düzensiz, kilomun 14 Eylül'e kadar 60'a düşmesini istiyorum. Spor salonuna gidiyorum, Genç ve Fit'in antremanlarını yapıyorum. 1 gün fitness, 1 gün cardio şeklinde çalışıyorum. Kalori vermemde sıkıntı yok, bir gün de en az 500 cal veriyorum. Fakat beslenmem düzensiz, size şöyle anlatayım. 3 gün ölçtüm kendimi tartıda 66,200. 1 gün sonra ölçtüm 65,750. Dün ölçtüm 66,200 bugün ise 65,750. Epeyidir bu arada kaldım. Sebebi bence beslenmem. Bana güzel bi beslenme planı önerir misiniz?
Lütfen yazıyı okumadan önermeyin, hedefim 60 kg.
>Bir de yaşıma göre, uygun olabilecek, alabileceğim şeyler önerin lütfen, ailemin maddi durumu normal derece de fakat şahsi olarak fakirim
>Her gün yiyebileceğim şeyler önerirseniz sevinirim. (Mesela her gün ben nereden hindi, tavuk bulayım. Lütfen düşünceli bir şekilde..)
İşte durumum böyle, hocalarım sizden güzel tavsiyeler bekliyorum.
Lütfen yazıyı okumadan önermeyin, hedefim 60 kg.
>Bir de yaşıma göre, uygun olabilecek, alabileceğim şeyler önerin lütfen, ailemin maddi durumu normal derece de fakat şahsi olarak fakirim

>Her gün yiyebileceğim şeyler önerirseniz sevinirim. (Mesela her gün ben nereden hindi, tavuk bulayım. Lütfen düşünceli bir şekilde..)
İşte durumum böyle, hocalarım sizden güzel tavsiyeler bekliyorum.