• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Beyler leğen kemiklerim sizce normal mi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan reis55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

reis55

Üye
image.png

Eklentiler

• image.png
    image.png
    299,4 KB · Görüntüleme: 1.066
Kanatların çıktıkça vücut üçgen forma zaten geçicektir. Şuanda gördüğüm üzere bel bölgende yağlanma var, beslenmene dikkat edersen ve antremanlarına özen gösterirsen zamanla vücudun üçgenleşecektir.

Kanatların çıktıkça vücut üçgen forma zaten geçicektir. Şuanda gördüğüm üzere bel bölgende yağlanma var, beslenmene dikkat edersen ve antremanlarına özen gösterirsen zamanla vücudun üçgenleşecektir.
Normal ;) bol yiyip sinav barfiks yaparsan meyvesini toplamaya baslarsin 3-4 aya

Sent from my Nexus 9 using Tapatalk
peki vücut yap oranım yüzde 13 benim vücut tipim hafif skinny fat andırıyor kilom 78 boy 88 ilk önce Bulking mi yapmalıyım yoksa definasyon mu

oblik kaslarını geliştirmen lazım

leğen kemigi geniş olduğu için her zaman oblik sorunun olacak.. yine de oblikler forma girince adonisin en çok göze batacağı grup budur..

hocam boy kaç kilo kaç? omuz ölçün tahminim 100 105 civarı. bu ölçülerde leğen kemiği lafları çok anlamsız. bi çalış geliş iyice ondan sonra konuşursun bunları

1
hocam boy kaç kilo kaç? omuz ölçün tahminim 100 105 civarı. bu ölçülerde leğen kemiği lafları çok anlamsız. bi çalış geliş iyice ondan sonra konuşursun bunları
113 omuz ölçüm daha yeni başlıyorum fitnessa[DOUBLEPOST=1446139765][/DOUBLEPOST]
mu5ynaty.jpg

zamanında 4-5 ayda şekle sokmuştum ben, seninkinden beterdi..
Maşallah Başkan iyi şekle girmiş ben fazla kafaya taktım herlde bu konuyu[DOUBLEPOST=1446139842][/DOUBLEPOST]
Dogru diyosunda Başkan çevremdeki zayıf kişilerin biraz daha içerde gibi leğen kemiği[DOUBLEPOST=1446140195][/DOUBLEPOST]
oblik kaslarını geliştirmen lazım
Baskan oblikler genişlerse daha çok çıkmaz mı ben üst bölgemi genişletip bu problemden kurtulmak istiyorım

Son düzenleme:
1

113 omuz ölçüm daha yeni başlıyorum fitnessa[DOUBLEPOST=1446139765][/DOUBLEPOST]
Maşallah Başkan iyi şekle girmiş ben fazla kafaya taktım herlde bu konuyu[DOUBLEPOST=1446139842][/DOUBLEPOST]
Dogru diyosunda Başkan çevremdeki zayıf kişilerin biraz daha içerde gibi leğen kemiği[DOUBLEPOST=1446140195][/DOUBLEPOST]
Baskan oblikler genişlerse daha çok çıkmaz mı ben üst bölgemi genişletip bu problemden kurtulmak istiyorım
arkadaşım oblik dediğimiz kısımlar o içine çökük yerler zaten, senin orayı doldurman lazım

Back
Yukarı