BFTR - Cep Telefonu ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Android uygulama konusunda bir gelişme var mı ?

Ben de android tablet aldim cok guzel olur gercekten heyecan ile bekliyorum.

çok yakında yeni sürüm vbulletine geçilecek..o aşamada bu konu da halledilecek..

acil bi durum yoksa destegi olmayan siteleri mobilden kullanmıyorum, app. yazılmasından ziyade az imaj yukleyip hizli calisan bir mobil surum bence de iyi olur.

off topic ama madem forum ergonomisi hakında konuşuyoruz eklemek isterim; sabitlenen başlıklar çok fazla oldğu zaman onları geçip aşağıdaki sayfaları görene kadar scroll etmek bazen rahatsiz edebiliyor.

Bende android kullanıcısıyım ve genelde sevdiğim forumların mobil uyarlamalarından çok Tapatalk'a kayıtlı ise mobilde kullanımı tercih ederim tapatalk'a eklerseniz app tan daha kullanışlı olacaktır.

Son düzenleme:
Foruma androidden girerken bir sıkıntı çekmiyorum bazen tek seferde açmayabiliyor yenileyince açıyor.. Htc One x 4.0.4 Chrome tarayıcıdan giriyorum.

Ama tabi DH falan gibi mobil sürüm olsa çok daha rahat olacaktır..

Son düzenleme:
Bende android kullanıcısıyım ve genelde sevdiğim forumların mobil uyarlamalarından çok Tapatalk'a kayıtlı ise mobilde kullanımı tercih ederim tapatalk'a eklerseniz app tan daha kullanışlı olacaktır.

Android ios blacberry de var Tapatalk foruma yüklense gerçekten çok güzel olur bende android de tapatalk yüklü forumlarda kullanıyorum kullanımı çok basit

Aslında illa uygulama olucak diye bir şey yok, ama olsada iyi olurdu. mobile.forum.. gibi olursa çok daha iyi olur. sonuçta bu forum çok ziyaret edilen bir portal. hatta tapatalk ile anlaşırsanız da çok daha verimli olucaktır.

İphone için app çıkması forumda %20lik bir kısımı kapsayacak diye düşünüyorum her marka her model de android kullanılıyor artık android için apk çıkarılırsa daha iyi olur bence.Samsung galaxy w kullanıyorum sorunsuz geziyorum sayfalarda.Herkezin dediği gibi forum donanım'ın oldukça iyi ve hızlı Edge ile bağlanınca bile sayfaları iyi açıyor düşünülebilir.

Belli bir zaman veremiyoruz, ancak forumun alt yapisi gelecek zaman icinde degisecek bu da gerek android gerekse de IOS icin uygun olacak sekilde hazirlanacak. Ben simdiden sabirsizlaniyorum :)

Son dönemlerde çoğu telefon android bence android uygulaması yapılıp google play'e konulsa hem rahat indirilir hemde gören çok olur

Daha önce dediğim gibi Forum Runner veya Tapatalk kullanılabilir. İkisi de hem iOS hem de Android destekleyen programlar. Hatta Blackberry RIM ve Windows Mobile'ı da destekliyor olmalı. Kurulumları oldukça basit. Tek bir platforma yoğunlaşmaya gerek yok bence.

Bu arada Tapatalk daha hızlı ama ücretli, Forum Runner ise ücretsiz, daha detaylı ama biraz daha yavaş geliyor bana. Tercih meselesi. Ben admin olduğum başka bir sitede 2 programı aynı anda kullandırıyorum dileyen dilediğini kullanıyor.

baya bir zaman geçti fakat bir çalışma yokmu mobil için. android telefonumdan giripde sayfayı küçült büyüt derdiyle ugraşıyorum hep en azından bir tapatalk kurulsa idare edicez tapatalk kurmakta 2 dk sürmez lütfen yöneticilerimiz bu konuya geçici olarak da olsa bir çözüm getirsinler

Sayin Admin Windows Phone`platformu icinde uygulama dusunuyormusunuz.

Tesekkur Ederim

uygulama/mobil site için çalışma başlatılmış durumdadır..yakında duyurulur kanaatindeyim..

Back
Yukarı