BFTR Yeni Logo ve Bannerimiz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
Uzun süredir forumun yeni logosu ve banneri için çalışma yaptık. Sizlerden de yardım aldık.

Sonuç olarak banner ve logomuz bitmiştir ve bir iki gün içinde yayımlanacaktır.

Umarım yeni logo ve bannerimize alışırsınız.

Not: Default temada şu anda yayımlandı.

İyi forumlar.

ca_morpheusmisclogo.gif

Eklentiler

• logo.jpg
    logo.jpg
    120,2 KB · Görüntüleme: 670
  • logo_.jpg
    logo_.jpg
    14 KB · Görüntüleme: 652
''türkiyenin spor bilinci'' işte bu cümle herşeyi özetliyor ..hepimize hayırlı olsun...

Baya güzel gözüküyor ama Arnold olmadan zor alışıcam :D

arka plan renginide değiştirirseniz foruma ayrı bir güzellik gelir sıktı artık bu
Arka plan rengi en alt kısımdaki top tuşunun hemen üstündeki centura_x yazan yerden değiştirilebiliyor. Gerçi önceleri daha fazla çeşit vardı diye hatırlıyorum ama şu anda 2 tane gözüküyor.

dürüst olmak gerekirse pek beğenmedim sebeplerimse ; çok sade birşey yapılmak istenmiş fakat en sağdaki arkadaşın o duruşunun sadelikle alakası yok ciddiyetsiz herif birde gülüyor alt kısımda çıplak sanırım :):) ortadaki büyük bodyforumtr yazısı daha çok otobüs firmalarının tabelalarına dönmüş (bknz:harem:)) en soldaki küçük yazı nın üstündeki parıltı efektleri ve yazının eğimi rezalet ...kısacası gerek resim seçimleri gerekse yazı karakterleriyle baya kötü bir iş çıkmış tek elle tutulur yanı ortadaki büyük logonun altındaki küçük resimler türkiyenin spor bilinci cümleside güzel bir slogan fakat gerisi baya bir kötü ...
olaya sanatsal ve işlevsel olarak yaklaşmaya çalıştım kimse darılmasın dost acı söyler.....

Maalesef bende okadar beğenmedim. Kendimde grafik tasarımcı olduğum için birçok kusur buldum ama açıklayıpda bunu yapanın emeğine saygısızlık yapmak istemem. Kendim bir ara zaman bulduğumda örnek bir banner yapar sizlerle paylaşırım.thums:

Kenara bir yerlere ufaktan diğer spor dallarıyla ilgili bir resim koyulsaydı nasıl olurdu acaba......Sonuçta site ismiyle uyumlu olmuş.....

Ayrıca bencede slogan iyi ama basit daha motive artırıcı yada bilge bir cümle olabilirmiydi mesela.....

Back
Yukarı