biceps üzerindeki şişlik yardım lütfen?

slm arkadaslar dün çalışmam vardı 7.5 kiloluk dambılla biceps çalışmıştım ve sağ tarafta hafif bi kasılma oldu bugün sabah uyandıgımda ise serçe parmagım kadar bi şişlik oluşmuş ve kala sıktıgımda bi kasılma oluyor.nedeni nedir acaba beni aydınlatabilcek arkadaslar var mı?

belki agır kaldırmıssındır biceps e fazla yüklenmişsindir sıkışmıştır kaslarında gerçi bende 12 kaldırıyorum ama yeniysen o kadar yüke girme bence aceleye gerek yok ki zamanın bol 48 saat dinlendir sen düzelir belki benim basıma gelmedi oyle bi olay

eet sanırım fazla yüklendim yeniyimö daha bakalım bugunde vardı antreman hala daha aynı hiç deişme yok bekliycem bakalım

sen pazularını dinlendir hocana da göster daha 1-2 hafta oldu başlayalı diyorsan fazla yüke girmişsin bugün hafif çalış zaten 7.5 kg ı eline dahi alamazsın tahminim o halde bugün dinlendir pazularını en iyisi antrenmandan öncede ısın ısınmadan başlama asla benden tavsiye özellikle triceps e fazla yüklenme

eet dün daha hafif bi kiloyla girdim ve kafif bi kasılmadan baska bi ağrım olmadı hocamada gösterdm oda aynısını dedi bi kaç gün içinde agrısı kasılması gecer bidahakine de dikkatli olmamı söyledi.teşekkr ederm yardımın için

Back
Yukarı