Biceps Alt Ucu

Arkadaşlar Resimlerde De Görebileceğiniz Gibi Biceps i Mükemmel Gösteren O Alt Uç İçin Hangi Hareketi Önerirsiniz... Benim Düşüncem e Göre Çevirmeden Düz Dumbell veya Barbell Curl... Arkadaşım Sadece O Hareketle Çalıştı Birde 50*4 Yaptı 4 kiloluk dumbella ... Baktığımızda Evet Program Yanlış Ama Aldığı Sonuç Şaşırtıcı , yaklaşık 2 senedir çalışıyo bu şekilde 37 cm e yakın kolu var millet dönüp dönüp bakıyo... Birde hergün 6 yumurta yiyorum demişti...

sdasdad.png

Adsız.png

Klasik dumbell biceps curl yaparken kolunuzu aşağı indirdiğinizde 180 derece yapmaya özen gösterin. Diğer kolunuzu kaldırın ve tekrar indirene kadar aşağıdaki kol dümdüz ve sabit kalsın. Yukarıya yavaşça kaldırmaya ve tüm gücü bicepsten almaya özen gösterin. Hareket boyunca sabit kalın.

Yarım dumbel kaldırcan kardeşim tam yukarı degil de yarısını kol yarım calısır ama yük oraya biner daha cok
Yarım Çalışması Umrumda Değil Be Kardeşim O Alt Uçlar Çıktımı Tamam :) Antrenmanın En Sonuna Ağır Ve Nizami Kilolarla 2 setten 8-10 tekrar Yapsam Yeterli Galiba :)[DOUBLEPOST=1407331676][/DOUBLEPOST]
kesinlikle bicepsi dinlendirmekten kaçının
Dinlendirmekten Kaçının Derken ?

Hocam sanki biraz kol yapisiyla alakali gibi duruyor. Tabii tecrubeli arkadaslar yardimci olacaktir. Bu arada resimdeki model arkadas kim acaba ?

Genetik olarAk musaitse calistikca olur
Genetik bir durum
Diger hareket vs yontemlerle bise yapabilecegini dusunmuyorum

boksbody'nin de belirttiği gibi genetik bir durum. Hammer Curl gibi egzersizlerle Brachialis ve Brachioradialis kasını büyüterek, aradaki kısmı biraz doldurabilirsin ama fotoğrafını verdiğin adamın genetiğine sahip olmadığın müddetçe aynı görüntüyü elde edemezsin.

Buradaki üyelere bakıyorum da kimse artik su forumda sorulan sorulara adamakıllı cevap vermiyor ...hep geçiştirmek ya da genetiğe bağlayıp konuları kapatiyorlar ...
Ben senin sorunun cevabına geleyim kardeşim . ayni dertten muzdariptim bi kac ay oncesine kadar. hatta bu hususta forumda bi konu bile acmistim . sana direk ilaç hareketi söyleyeyim . reverse ez barbell curl. Bu hareket bicepsin alt ucu ve forearmslarin üstte kalıp dirsekle birlesen kısmını doldurur. Bunun dışında kol calisirken bicepsi zirvede sikmani salarken yavasca birakmani (ozellikle setin son 2-3 tekrarinda) tavsiye ederim.

Benim fikrim hiçbir hareketle alakası olmadığı yönünde.Bence biceps kası büyüdükce ve yağ oranın düştükce zaten bicepsin alt tarafı fotoğraftaki kişi gibi olmasada kendi genetiğine uygun şekli alacak.Tabii ki bu benim görüşüm yanılıyor olabilirim.

Genetik mi ? lol
Adamın bicepsi büyük ve pump halinde, nasıl görünmesi bekleniyordu ki pump halinde olan bir kolun ?
Biceps kütleniz yeteri kadar büyük olduktan sonra pump halinde olduğunuz zaman zaten siz istemeseniz de kol böyle görünecek.
2 sene de 37 cm mi ? Bu forum nerelere gidiyor böyle ya .. :D

Çalış senin de olur, genetiklik bi durum yok o kolda.

1.si genetik zaten yazılmış. Orası çok dolu olmayan kişilerinde peak'leri daha büyük olur genelde ortaya toplandığı için ama genetiktir. 2.si de yukarıda bi arkadaşın dediğinin tam tersi yarım kaldırmayacaksın bicepsi uzatmak için dibine kadar indir biceps çalışırken.

Back
Yukarı