sarc4stic dedi:Sadece biceps için değil, her kas grubu için yapılabilir. Buna drop set ya da descending set denir. Bicepslerini yakmak için 21 hareketini yapabilirsin(7+7+7) :arrow: illaki macera arıyorsan yani.
kerembey dedi:sarc4stic dedi:Sadece biceps için değil, her kas grubu için yapılabilir. Buna drop set ya da descending set denir. Bicepslerini yakmak için 21 hareketini yapabilirsin(7+7+7) :arrow: illaki macera arıyorsan yani.
kiloyu bir kez daha düşürüp devam ediyim yani biceps ten alev çıkarayım![]()
peki böyle bir çalışma biceps antreman için yeterlimi yani bu şekilde 3 set mi yapmalı yoksa tek sefer yeter mi
kerembey dedi:anladım o harekette ilginç miş deniyicem.Ben normalde ayakta dumbell veya barla çalışıp sonra consantrasyon yapıyordum.artık iki harekettede drop set yapıcam. kol 40 cm 2-3 cm daha artmasını istiyorum.
zfrskr dedi:kerembey dedi:anladım o harekette ilginç miş deniyicem.Ben normalde ayakta dumbell veya barla çalışıp sonra consantrasyon yapıyordum.artık iki harekettede drop set yapıcam. kol 40 cm 2-3 cm daha artmasını istiyorum.
Kerembey;öncelikle sporda kaçıncı ayın?En önemlisi bunu bilmek lazım.Sarc;bence 21 liyi bu sporu uzun zamandır yaptığını ve platoya takıldığını varsayarak anlatmış.Bence sen kendin uyguladığın drop set ya da 12-10-8-6 gibi piramit sistemleri ya da klasik 3*10 4*10 vs gibi teknikleri sabırla dene.Çünkü 21 li gerçekten hakkını vererek yapılırsa ağır bi hareket ve ben 21 li yapıp yanımda bayılıp kendinden geçen insana bile rasladımYani demek istediğim platoya girmek kişiden kişiye değişir ama minimum ortalama 1,1.5 yıl bu sistemleri deneyip te hala memnun kalmazsan 21 li gibi hareketleri yap,eğer yapacaksan da çook sağlam beslen,yoksa bi işe yaramaz..Kolay gelsin
![]()
Kesinlikle katılıyorum. Bence vücudun en önemli yeri Omuz.FleXoR dedi:forumda son zamanlarda biceps büyütmekle ilgili fazlaca mesaj ve başlık gözüme çarpıyor bunuda yazın yaklaşması ve kısa kollu giyisileri dolaptan çıkarılacağına bağlıyorum
oysaki kişilerin talepleri sadece kol yönünde oluşu fiziğimizi hangi bölgenin gösterdiğini bilmeyişimizden ileri geliyor..
ben karşıdan gelen birine baktığımda omuz u dikkatimi çeker zaten omuzu geliştirmiş kişi herşeyi bitirmiştir fakat çok kişi gördüm daracık omuzlu ve bicepsleri büyük bu aynı evden büyük balkona benziyor oysaki nede olsa hergün kol çalışamayacağımız için boş geçtiğimiz günler hiç değilse omuz göğüs çalışsak gelişmesini istediğimiz kolada olumlu yönde faydasıolurken vucudumuzun görünümüde göze hitap edecek..
forumda son zamanlarda biceps büyütmekle ilgili fazlaca mesaj ve başlık gözüme çarpıyor bunuda yazın yaklaşması ve kısa kollu giyisileri dolaptan çıkarılacağına bağlıyorum
oysaki kişilerin talepleri sadece kol yönünde oluşu fiziğimizi hangi bölgenin gösterdiğini bilmeyişimizden ileri geliyor..
ben karşıdan gelen birine baktığımda omuz u dikkatimi çeker zaten omuzu geliştirmiş kişi herşeyi bitirmiştir fakat çok kişi gördüm daracık omuzlu ve bicepsleri büyük bu aynı evden büyük balkona benziyor oysaki nede olsa hergün kol çalışamayacağımız için boş geçtiğimiz günler hiç değilse omuz göğüs çalışsak gelişmesini istediğimiz kolada olumlu yönde faydasıolurken vucudumuzun görünümüde göze hitap edecek..