Biceps Max. Kaç KG ile Çalışıyorsunuz ?

kişiden kişiye değişir abi nasıl verim alırsan öyle yapmak lazım abi ben ağırlık arırarak piramit takılıyom genelde.ama ağırlık artırmazsam tekrar düşürmeden yapmaya zorluyorum kendimi.
mesela dun akşam 12,5+12,5 taktım 4*10 yaptım ama son 2-3 tekrar çok zorladı hatta belden vurdum bir kaç kez :)
21 denemeyi dusunuyorum ben de, bu aksam iyice bi arastirayim yarin kol gunu cunku :)

Fake degil ,adam cok guclu 120 kg zaten. Burdada olimpik bara 3 plaka takmis (140 kg) gayet rahat gozukuyo :) Sonucta cogumuzun deadlift yapamadigi agirligi oyle atmak gercekten buyuk guc ister
https://instagram.com/p/BCUfpTgGev1/[DOUBLEPOST=1462293602][/DOUBLEPOST]300 kg incline i var :D
https://instagram.com/p/BB4HvnmGenF/
fake olduğuna adım gibi eminim. zaten birkaç büyük kanalda eleştiri videosu da izlemiştim. adam resmi powerlifting yarışmasında söylediği ve videolarında gösterdiği ağırlıkların yanına bile yaklaşamamış.

Powerlift yarışmasına katılmıyor.Ve o dediğin eleştirilen adam devin pyshique,oda shredz den kovuldu.

Son düzenleme:
adam zaten biceps kasını çalıştırmıyor saçma sapan bir şekilde vücudun ivmesini kullanarak ağırlığı kaldırıp indiriyor
ivme kullanmasına rağmen hareketi yapamıyor kol kalkmıyor
bu şekilde bicepsini çalıştırdığını zannedenler sadece kendini kandırır

Böyle insanların hareketi %100 doğru yapmam lazım diye bi kaidesi olmuyor,gerek yok çünkü her türlü büyücekler aldıkları şeyler yüzünden

birde ek olarak şunu belirteyim bazı genç arkadaşlar bu adamları izleyip etkileniyorlar
bu adam hareketi bu kadar yanlış yapıyorsa neden böyle bir vücuda sahip diye düşünüyorlar
çünkü vücutlarında steroidden tut growth hormonuna kadar her türlü anabolizan madde var ve vücutlarını devasal yapanda zaten hareketler değil bu maddeler
(doğal spor yapan insanların hareketi doğru formda yapmaktan başka gelişim şansı yok)
bu şekilde yaparlarsa hareketi en fazla 1 2 antreman sonuç alırlar vücut alışık olmadığı bir şeyle karşılacağı için sürekli yaparlarsa hiç bir sonuç vermez
illa ben denemek istiyorum yüksek ağırlıkla momentumlu çalışmayı diyen varsa maksimum 3 4 ayda bir yapsınlar

Back
Yukarı