Biceps mi? Triceps mi?

Biceps mi? Triceps mi?

• Total voters
    31
  • Poll closed .
ben de ikisinin aynı önemi taşıdığını düşünüyorum ama herkesin bir önceliği olabilieceğini düşündüğüm için böyle bir anket yapmak istedim

Arkadaşlar triceps kaslarım çok zayıf bunları geliştirmek için nasıl bir antrenman yapmalıyım?
forumu araştırın. çok bilgi mevcut. ilk önerebileceklerim:
- az tekrar ağır kilo. kesinlikle 8 in üzerine çıkmayın 4 e inebilirsiniz.
- lying triceps veya close grip ile başlanabilir.
- kicback ve dips triceps in çok faydasını gördüm. dips tricepste 15 tekrara çıkabiliyorsanız ağırlık ile yapın.
- üç hareketi geçmeyin, göğüs günlerinde, öncesinde veya sonrasında triceps koymayın ikisi çakışır.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:04 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:00 ----------

- eğer kolu tek gün giriyorsanız genelde biceps - triceps şeklinde çalışılır ama tricepsler zayıf ise başa konabilir.
- her zamanki gibi yedire yedire yavaş yavaş yapılmalıdır.
- bacak çalışmıyorsanız büyük hata sağlam bir bacak programı tüm vücudu etkiler triceps dahil.

forumu araştırın. çok bilgi mevcut. ilk önerebileceklerim:
- az tekrar ağır kilo. kesinlikle 8 in üzerine çıkmayın 4 e inebilirsiniz.
- lying triceps veya close grip ile başlanabilir.
- kicback ve dips triceps in çok faydasını gördüm. dips tricepste 15 tekrara çıkabiliyorsanız ağırlık ile yapın.
- üç hareketi geçmeyin, göğüs günlerinde, öncesinde veya sonrasında triceps koymayın ikisi çakışır.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:04 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:00 ----------

- eğer kolu tek gün giriyorsanız genelde biceps - triceps şeklinde çalışılır ama tricepsler zayıf ise başa konabilir.
- her zamanki gibi yedire yedire yavaş yavaş yapılmalıdır.
- bacak çalışmıyorsanız büyük hata sağlam bir bacak programı tüm vücudu etkiler triceps dahil.

Öncelikle çok teşekkür ediyorum. Forumda hareketleri bende biliyorum. Sadece sormak istediğim nasıl bir yol izlemeliyim.

Burada ki 2. ay programına başlayacağım bugün.

Tricepsi çalıştıran iki hareket var ipli olanı bizim salonda yok.

Kısacası her programa triceps koysam nasıl olur?

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/bodye-yeni-ba-layanlar-1-t4773.html

Her antrenmanda Triceps çalışsam nasıl olur? (Yani her 2 günde bir.)

Bu kasları minimum ne kadar dinlendirmeli im?

Bir antrenmanda maximum kaç tane Triceps hareketi yapmalıyım?

@Skull , anlatmak istediğim bu Triceps bölümündeki hareketleri bende biliyorum onların hepsini yapmaya kalksan antrenman biter:D

Bu konuyu başka bir yerde sorsan daha iyi olur konu dışına kayıyor çünki, konu biceps-triceps den hangisi tercih edildiği bu kıyaslanamaya dönülse daha iyi olur.
Tricepsler daha zayıftı bende son 1-2 ay iyi bir triceps çalışması ile hem hacim kazandım hem de bu bench press e ve diğer press lerde faydalı oldu yani triceps diğer bölgeler için daha önemli.

Bence bicepsler gösteriş için işe yarıyor. Triceps in fonksiyonu çok daha fazla. Çoğu harekette devreye giriyor.

bence biceps çünkü iri bir biceps gibi dikkat çekici hiç bir kas yok bana göredumbelllls
hiç body den anlamayan biri bile geldiğinde ilk bicepsinize dokunur büyüklüğüne bakar,vücudun resmen vitrini bence...

bicepsin üzerine tanımam, o yüzden triceps diyorum:).....

ikisi şıkkı neden yok (= ben ikisinede çok önem veririm

annenimi çok seviyorsun babanımı gibi bir soru olmuş :D :D

biceps 2, triceps 3 başlı kas grubudur.

öte yandan biceps en kolay belirginleşen kas grubu olduğundan plaja hazırlanmak için mevsimel olarak bu sporu yapanların favorisidir.

çünkü tricepsi büyütmek, kesilmesini, hatların belirginleşmesini sağlamak çok daha zordur ve verim almak için bicepsten daha çok yüklenmeniz gereklidir.

Back
Yukarı