Bicepsimi sıkarken ani omuza giren feci ağrı.

Az önce otururken bi bicepsimi sıkıyım bakıyım dedim. Kollarımı tam kaldırırken sol omuzuma bi ağrı girdi aniden çok fena. Kolumu biceps pozu vereck gibi yukarı ve arkaya doğru kaldırdığımda çok fena ağrıyor. Bu akşamda omuz antremanım var. :(( ne yapıcam ben yardım edim bu neden oldu durduk yere.

omuz ağrısı ile ilgili bir çok konu var. seninle aynı sorunu ben de yaşıyorum. kolumu kaldırınca omuz kasıma keskin bir acı giriyor ve bugün omuz antrenmanım var. pazartesi hastaneye gideceğim sen de gitmelisin

Yukarı ve arkaya doğru kaldırdıgımda ağrıyor dediğin zaman aklıma rotator cuff sıkışması geliyor. Yutuba rotator cuff test yazıp videolarda gösterilen pozisyonlarda sizdede ağrı oluyor mu bakın. Eğer rotator cuff ile ilgili bir problem ise bir kaç hafta çalışmaya ara vermek gerekebilir, bu süre boyunca da sıkışmayı iyileştirmek için bir takım egzersizler uygulanıyor. ayrıca ratator cuff egzersizleri ile de bu bölgeyi güçlendirmen gerekiyor. geçmiş olsun.

3:00 dakikada iskelet üzerinde gösteriyor

Kaç aydır salona gitme hayali kuruyordum para biriktirdim bu hafta başladım daha 5 gün oldu omuzum sakatlandı hem param boşuna gidecek hemde sağlığım gitti , hemde durdukyere hiçbişe yapmadan :(

Back
Yukarı