Bicepsleri Kaç Kiloyla Çalıştırıyorsunuz?

Önemli olan kilo değil. Yaşına, fiziksel durumuna, sağlık seviyene göre başlangıç kiloları değişebilir. Önemli olan "durumun" değil "gelişimin".
Yani ağırlıkları artırmaya çalış.
Hiç ağırlık artıramıyorsan programını, uykunu ve beslenmeni gözden gerçirmeni öneririm.

yaşim 19 ve kilom 64. boymda 1.79 en başlarda 4 kg ile cok zorlaniyrdm fakat suan eskisi gibi zorlanmiyrm

4. ayımdayım 78kg 1.80 im

ez bar curl 15kg+bar
hammer curl 8kg
barbel curl 15kg+bar
dambell konsantrasyonda 8kg

fitnessci gibiyim sanki :D kiloları artırmam gerek farkındayım :)

Biceps; soğuk 37

Z-Bar Curl; 26 kg
Hummer Curl; 12 kg
Concentration Curl; 12 kg

Z-Bar Curl; 20 kg de çok nizami max. 30 kilo görmüştüm bigün günümdeydim
Hummer Curl; 10 kg ama 13lede iyi gidebiliyorm ama bir süre sonra belden güç aldığım için 10kg devam şimdilik yavaş yavaş.
Concentration Curl; 10 kg

kol=40 . concentration curl= 14 ,scott dumbell curl =18,ayakta dumbell curl=16. natural olarak vg de 3.5 yıl oldu.

CONCENTRATION CURL : 3 set 10 tekrar 21.5 kg

HAMMER CURL : 3 set 10 tekrar 20 kg

BARBELL CURLL: 4 set 10 Tekrar 40-45-45-50 kg

Boyum:160 cm

Kilom : 66 Kg

benim anlamadığım bi şey var sizinkilerle kıyaslayınca tüm hareketlerde beni eziyosunuz
Mesela Barbel Curl=15 kg ama
Hammer Curl=20 kg 10+10 dan bu kg çoğunuza yakın nedenini bilen varmı ? :)

benim merak ettiğim 70 kg lerle 80 kg lerle barbel curl yaptıklarını söyleyenlerin yani toplamda 70- 80 kg ı alıp havada "2" den fazla tekrar yapanlar ın deadlift rekorları kaç acaba? :D:D:D

z-bar ile 25--25 takıyorum(bar ağırlığı 5kg)
düz bar ile 18--18 takıyorum(bar ağırlığı 10kg)

üstte ki arkadaşa hitaben;

deadlift'te ise vücut ağırlığım ile çalışıyorum bar dahil 90 kg daha da zorlarım ama belimi sakatlamaktan korkuyorum.

Forumda ne cevherler varmış arkadaşlar; barbell curl'ü 50kg(ve daha fazla), Concentration Curls'ü 20kg(ve daha fazla),Preacher Curls'ü 40kg(ve daha fazla) yapanlar falan...Bütün sayfaları okumadım ama göz attığım 6-7 sayfa boyunca "helal olsun kardeşim" demekten yoruldum...:) Benimde hayalim o kilolar ama şu an nizami ve rahat bir şekilde çalıştığım kilolar;

Barbell Curl : 25kg
Concentration Curls : 12.5kg
Standing Cable Curls : 35kg
Two Arm Dumbbell Curls : 10kg

geçen hafta 20kg ile tekrar dumbell curl yapabildim. Hemde 4 setten 5 farklı kanat hareketi yaptıktan sonra.

Barbell curl olarak olimpik bar + 30kg yapmışlığım var. 6 tekrar falan yapıyorum.

Back
Yukarı