• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Bicepste Gariplik

Biraz uzatma çalışsan bi problem kalmaz gibi geliyor bana.

O nasıl bir biceps, arı sokmuş gibi:D vücudunla orantılı olmadığı için eğreti duruyor, diğer bölgelerini geliştirirsen normal gözükmeye başlar.

• Like
Reactions: Azi
İlginç gerçekten sanki synthollü gibiler. Ama peak'in abartı olması kötü birşey değil sonuçta. Yorum için erken bence tabi ki genetiği değişmez de zamanla uzatabilirsin bence.

bnce hıcbır garıplık yok aksıne demırganında soyledıgı gıbı sansılısın.kol konusunda olumsuz yorumlara aldırıs etme,baya ıyı.

Scoot curl hareketini biceps antremanında son hareket olarak yapman lazım sen öyle yapmadın galiba.Yayma hareketleri yapmanı öneririm concentration curl gibi

bicepsler uzamaz bu uzama konusu hakkında şu konuyu veriyim incelersin.

http://www.fitness34.com/bicepsler-uzamaz.html

ayrıca kolların çok güzel duruyor bence.biraz omuza ağırlık verirsen daha iyi gözükecek gibi

hayır bicepsler doldukça uzar yani bu arkadaşın ki genetik sanırım uzamaz ama izole hareketler yerine tüm bicepsi vuran hareketler yapıldığında kas geliştikçe kasda uzun görünür

Arkadaşlar öncelikle şuna bir açıklık getireyim synthol,streoid falan yok.Bu sporda ki geçmişimde gerek izole gerek uzatmaya hareketleri gayet nizami ve sistemli bir şekilde yaptım.Yani bu resimde sadece biceps peak'ı görünüyor.Düz pozda bir resimde uzun olduğu daha net bir şekilde görünüyor.Aynı şey triceps içinde geçerli.Ayrıca omuz konusundada öyle.Resimde net görünmüyor fakat omuz konusunda ciddi bir sıkıntı yaşadığı düşünmüyorum.Definasyonda olmam nedeniyle biraz o bölgede ölçü kaybettim ama bu sefer omuz hatları çok güzel görünmeye başladı.Sadece omuz başları biraz daha büyük olabilirdi onun da üzerine düşüyorum zaten bu aralar.Yorumlarınızı yine bekliyorum,teşekkürler.

Son düzenleme:
Back
Yukarı