Bicseps - Tricep hacim ağırlıklı çalışma mantığı

senin goguslerin zayıf olduğundan dolayı belirgin biceps ve triceps dier kaslara gore daha fazla gelişir bu bolgelere tum hareketleri 3 set max ağırlık uygula ama kendini zorlama ve 3set 8 tekrar yap

kilo aldıkca gogus belirginliğin kaybolur soleyim :D

gelişimden kasıt burda genel vücut gelişimidir,yani bacak çalışması bütün vücudun gelişmesini olumlu yönde etkiler.
yeni başlayanların bacak çalışmaktan hazetmediklerini bildiğim için haftada bir gün önermiştim,hiç çalışmazsan olmaz.ama bacak çok önemlidir kesinlikle bu sporda, büyüme hormonu üretimini de arttırır,forumda değinilmişti.
belki mesajlarımın çoğunda değiniyorum, bu sporda genel gelişmeyi en çok tetikleyen 3 hareket varsa bunlar deadlift,squat ve banch press tir sakın atlama.
bi de eski topraklardan bi hocamız bacak çalışmazsan kürdan batırılmış patates gibi görünürsün derdi (:

Tamam anladım, bacak çalışacağım. Ama ben kalfa çok onem veriyorum oyle bir yonum var çok estetik oldugun dusundugum bir kas dolayısıyla bacakta en çok onu hacimlendirmek, geliştirmek istiyorum, nasıl bir prgram önerirsiniz kalf için?

MrMuscle arkadaşım bence 8*4 yap çalıştığın kiloları arttırarak sonra 20 nin üstüne çıktığın zaman dumbell de o zaman piramit yapman daha iyi olabilir çünki 13- 15 tekrar seni yorabilir piramitte ben böyle düşünüyorum.iyi çalışmalar saygılarımla

41 santim kola t-shirt olmuyorsa, bende koluma pantalon geçireyim bari :D
Hakan79 ve Flexor ise çuvaldan başka birşeye sığdıramazlar +50 cm. kollarını :D

Back
Yukarı