Jagry
Üye
Naturel misiniz? Yoksa steroid kuru vs yaptiniz mi? Yorum yapabilmek icin soruyorum.Beyler herkese meraba,tüm yorumları okuyamadım ama aynı rahatsızlıktan bende de olduğu için yeni konu açma imkanı hissetmedim.Öncelikle rahatsızlığım durup dururken başladı ve sadece bench presste 5 tekrar yapabildiğim kiloya girince oldu.Sonraki hafta artık boş barla ısınırken bile bilekler ağrıyodu.Ama bu yalnız benchte oluyordu.Ben de ortopediste gittim ödem var dedi 3-5 gün dinlendir vesaire.Mr için başka doktora gittim kortizon dedi.Tabi bu arada 2 hafta geçti ben dinlendiriyorum ama baş parmak hareket kabiliyeti sıfıra yakına indir spor yapmadığım halde.Spor hekimine gittim baş parmakta kırık var dedi ... Ödem de cabası tabi hem tendinit hem kırık var.İşin kötüsü benchte nasıl parmağı kırdık anlamadım.Tüm doktorların dediği dinlendirmem.Ama dinlendikçe daha kötü oluyor parmaklarım ve bileğim.Yaşadığımı yaşayan var mı bilmiyorum ama psikolojik olarak resmen çöktüm.Yemeden içmeden de kesildim vücut resmen eriyor bu da ayrı moralimi bozuyor.Ben hiç bilek çalışmıyordum sanırım ondan olmuş olabilir. Önerileriniz nelerdir ? Şunu da belirteyim omzuma önceden bursit teşhisi konmuştu,bir ay dinlendirdim doktorların dediği hiçbir tedaviyi uygulamadım ve hiçbir sıkıntı kalmadı.Bunda da umarım öyle olur.Baş parmağa ağırlık vermeden biceps triceps sırt kanat gibi çekme ve kaldırma hareketleri yapmayı düşünüyorum çünkü sporsuzluk can sıkıcı.Lakin göğüsü ve omuzu nasıl çalışmalıyım yardımcı olabilecek var mı ? Fly machine düşünüyorum göğüse ama omuz işi canımı sıkıyor. Acaba doktorları dinlemeyip hafif kiloda idmana mı girmek lazım ? Sonuçta bırak doktoru internete bile girme imkanı olmayan adamlar ağırlık kaldırıyor,ameleler neler neler kaldırıyor.Tedavi,doğru düzgün dinlendime yok.Kafam çok karışık arkadaşlar.....
Sent from my iPhone using Tapatalk