SiR_Arawn
Üye
2.leri bilmiyorumda.Hayır maalesef, zaten kendi sikletimde değiller. Kendi sikletimde biriyle de (Şampiyon olması kaydıyla) fazla şansım yok. Arkadaşla YTÜ'de karşılaştım, ismini hatırlamıyorum yalnız. Normalde hafızam kötü değildir ama kendisi 90 kg ve Avrupa ikincisi olduğunu söylemişti, bunlar aklımda kalmış. Bileğimi kavrayışından ve Top Roll ile beni yıkışından (Yenebildiğim tek seferde Hook pozisyonunda yıktım) rahatlıkla kendisinin sözüne itibar ettiğimi söyleyebilirim. Ben de çalışıyorum ama kilo vermem şart. Başka türlü imkanı olduğunu sanmıyorum, ancak ve ancak belirli bir siklette olmam ve uzun süreler çalışmam kaydıyla derece alabilirim ama bir şeyi biliyorum ki, hayatımda yapmam gerekenler listesinde yer alıyor.
Bu sene ağır siklette Arif Ertem Avrupa Şampiyonu oldu.Sağ sol iki koldaydı galiba.Veya bir kolda 2.lik almıştı tam hatırlamıyorum ama bir kolda 1.lik onda kesin onu görmüştüm.
Oğuzhan Koçak var 22 yaşında 80kg sikletinde oda Avrupa Şampiyonu oldu. Diğer derece yapanları görmemiştim.Bu iki kişi Türkiye'de ki en güçlü bileklere sahip kişiler.Top Roll - Hook bende bu iki tekniği biliyorum , Hookum iyi değil pek ama Top Roll benim tekniğim , ama ikisindede gelişmeye açlışıyorum.Rotasyon gücü en büyük çalıştığım unsurlardan parmak çalışamıyorum , parmakta top rollda en avantaj sağlayan durumlardan biri , çekiş gücüde öyle...