Arkadaşlar benim arkadaşım var aynı boydayız ben 70 o 65 kilo ondan 5 kilo ağırım.Yaşımız 17.Arkadaşıma göre kalıplı biriyim.Yani öyle çok kalıplı değilimde ona kıyasla kalıplı olduğum belli oluyor.Şu an spor yapmıyorum ama hayatımda onun yaptığı sporun 2-3 katı vg veya diğer sporsal aktiviteler yapmışımdır.Bugün bilek güreşi yaptık 5 dakika falan sürdü baya kollar falan gitti ikimizinde ama sonunda o yendi.Yani moralim yerle bir oldu.Herkes bana sen alırsın dedi ama o yendi.
Bu genetikten iyi arkadaşları geçmenin yolu yok mu ? Bende genetik hiç yoktur.Geçmişte sadce bilek güreşinde iyi olmak için hayvan gibi bilek çalıştığım günler oldu ama hiç mi bir şey farketmez ya.
Sormak istediklerimden birisi şu bende daha sakal çıkmadı arkadaşlarımın var.Yani bu sakal mevzusu falan ergenlikten çıkmakla alakalı mı ? Testesteron hormonu ben de daha mı yavaş salgılanıyor benim gelişimim daha mı geç tamamlanıcak alakası var mıdır ?
Bu genetikten iyi arkadaşları geçmenin yolu yok mu ? Bende genetik hiç yoktur.Geçmişte sadce bilek güreşinde iyi olmak için hayvan gibi bilek çalıştığım günler oldu ama hiç mi bir şey farketmez ya.
Sormak istediklerimden birisi şu bende daha sakal çıkmadı arkadaşlarımın var.Yani bu sakal mevzusu falan ergenlikten çıkmakla alakalı mı ? Testesteron hormonu ben de daha mı yavaş salgılanıyor benim gelişimim daha mı geç tamamlanıcak alakası var mıdır ?