Code
Üye
Merhaba daha önce buna benzer konular açılmış ama hiçbiri benim ki gibi değil.Bu acı ilk önce 1 ay önce bilek çalışırken bilek kasındaki pıt diye bir ses ile başladı daha sonra ağrı yada acı olmadı ama aradan biraz zaman geçti ve özellikle scott curl yaparken inanılmaz bir acı var idman sırasında bazen dayanamıyorum ve hareketi yarım bırakmak zorunda kalıyorum.Ama bu acı sadece düz ve z barda hareket yaparken oluyor dumbell da olmuyor ne zaman barla çalışsam inanılmaz bir acı oluyor ve eskisi gibi kendime güvenip ağır kiloya giremiyorum bunun sebebi bilek acısı. ve bu acı 2 bileğimdede var önce sol bilekteydi şimdi sağdada olamaya başladı.Artık çıldırma noktasına geldim eskiden önkol çalışırken keyif alırdım şimdi ızdıraba dönüştü.Bu arada yanlış anlaşılmasın acıyan ve ağrıyan yer bilek değil yani kolun bittiği elin başladığı eklem yerleri değil bileğin kası boydan boya acıyor ve sertleşmiş biraz evde dolgit krem vardı onu sürdüm.geçer gibi oldu 1 hafta ara verdim ama gel gör ki önkol idmanında adamı dinden imandan çıkartıyor.yarın bir doktora gidicem ama tahminice onlarda röntgen+krem hadi geçmiş olsun olacak.Yemin ediyorum radyasyondan ölecem artık facebooka hastane diye albüm açıcam röntgenleri koyucam ne zaman gitsem aynı şey. bildiğiniz bir çözüm yada bu acının sebebin bilen bir Müslüman arkadaş arıyorum artık delirme noktasına geldim.bazen salonda bu acı yüzünden sinirlenip ağırlıkları sağa sola fırlatasım geliyor ama kavga çıkarda karşılık veremem diye korkuyorum malum bilek yüzünden şu bilek yüzünden kendime olan güvenim azaldı vücudum güzel kalıplı gören diyor ki insan mı yedin boynun kalas gibi falan ama biri cüsseme güvenip gel şu masayı tut da dışarı taşıyalım dese orda pörtlerim.Yorumlarınızı esirgemeyin en azından bu acının sebeinini ve varsa yapmam gereken şeyleri yazarsanız çok mutlu olurum... Şimdiden teşekkürler
Son düzenleme: