Bileklerim çok ince !!

merhaba arkadaşlar.Benim sorunum bileklerim, çok ince ve güçsüzler :)
yaşım 15 boyum 178 kilom 75 dışardan bakışta korkunç bir görüntüm var tanıdığım herkes sende dehşet kalıp o kalıp bende olsa falan, ama ben hiç memnun değilim çünkü nedendir bilmiyorum gücümü hiç kullanamıyorum.özellikler bileklerimin durumu çok kötü bilek güreşinde kızlara bile yeniliyorum.

ne yaparsam bileklerim güçlenir görüntü olarak da düzelir.

şimdiden çok sağolun.kafa_

Bilek kemik yapısı olarak ince ise bilemem ama ön-kol olarak geçen çalışmalar bileği güçlendiriyor.Bu yaşta olur öyle şeyler düzelecektir gelişme çağındasın.

bilek genetik olarak incedir benimde ince ben bilek çalışıyorum bilklerim kalınlaştı birazdaha.
bileklerin ince olması görüntü olarak daha iyi bence ön kolu büyük gösteriyor

Benim de ince bileklerim gayet memnunum kibar estetik duruyor ama bilek güreşinde çok güçlü olduğumda dahi hayvanat bilekli arkadaşlara yeniliyordum.Direk bilekle ilgisi yok ama kimileri de eline halter dumble almamış adam harcıyor yani uraşma derim:D

merhaba arkadaşlar.Benim sorunum bileklerim, çok ince ve güçsüzler :)
yaşım 15 boyum 178 kilom 75 dışardan bakışta korkunç bir görüntüm var tanıdığım herkes sende dehşet kalıp o kalıp bende olsa falan, ama ben hiç memnun değilim çünkü nedendir bilmiyorum gücümü hiç kullanamıyorum.özellikler bileklerimin durumu çok kötü bilek güreşinde kızlara bile yeniliyorum.

ne yaparsam bileklerim güçlenir görüntü olarak da düzelir.

şimdiden çok sağolun.kafa_

Az ağırlıkla wrist curl ve reverse wrist curl yap 3 günde 1 tekrar sayın 30-60 arası olsun bileklerindeki farklılığı göreceksin ;)

Yaşın çok genç muscleguy arkadaşın dediği gibi yap ve arada değişiklik olsun pence veya lastik sık bileklerin ellerin güçlenir hatta azda olsa kalınlaşır.

Back
Yukarı