Bileklerimi,ellerimi ve parmaklarımı nasıl güçlendirebilirim ?

bana biraz yardımcı olabilirmisiniz
4-5 aydır el yayı çalışıyorum ama sadece bileğimin gerisindeki yer sertleşti(ön kol )
ama ellerimde bilek parmaklarımda filan güçlenme olmadı zaten parmaklarım ince
bilek güreşlerinde filan yenemiyorum hiç moralim bozuluyor
bana lütfen yardımcı olurmusunuz
ne yapmalıyım

Kardeş hedefini tam anlatamamamışsın amacın sadece karşısındakini yenmekmi yoksa,spormu yapmak,ben senin eline napabilirim herşey genetik bikere ,eller zaten sağlam ağır bir antrenman yapan insanın ister istemez sert olur güçlenir.Sen kendini tatmin etmek istiyorsan bişi yapamayız.

-Forumu dolaşsaydın araştırma yapsaydın dediğinin cevabı var.

Kardeş hedefini tam anlatamamamışsın amacın sadece karşısındakini yenmekmi yoksa,spormu yapmak,ben senin eline napabilirim herşey genetik bikere ,eller zaten sağlam ağır bir antrenman yapan insanın ister istemez sert olur güçlenir.Sen kendini tatmin etmek istiyorsan bişi yapamayız.

-Forumu dolaşsaydın araştırma yapsaydın dediğinin cevabı var.
kardeş benim amacım ikiside hem karşımdakini yenmek sağlam birisi olmak hemde spor yapmak

kardeş benim amacım ikiside hem karşımdakini yenmek sağlam birisi olmak hemde spor yapmak
Hacı el yayına 70le başladım 120ye çıktım 5 ayda.Yani ayda 10 arttırdım.Bikere el yayını bırakma faydasını görüceksin.Sonra spor mağazalarından 1.5mlik lastik al ve uçlarını bağla.Sana bi el aparatı vericekler.Onla bilek güreşçilerinin antrenmanları gibi çalış.Çok faydası oluyor.En sonunda bileklerini sehpaya koyup iç ve dış bilek çalış.Bu antrenman sadece bileğe yönelik buna ek olarak bicepste çalışırsan düzenli bir beslenme ile 2 ayda bile güç artışını farkedeceksin.

Back
Yukarı