Biotech %100 Iso Whey

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 16 53,3%
  • Orta karar

Votes: 13 43,3%
  • Başarısız

Votes: 1 3,3%

• Total voters
    30

mertakb

Üye
whey-facts_supplementlercom.jpg

Tavsiye Edilen Kullanım : 5 ölçek (47 gram) ürünü, 300 ml süt ve ya su ile karıştırın, günde 2-3 kere kullanın.
1 Serviste (47 gram) :

Kalori ..... 186 kcal
Protein ..... 37,6 gr (Whey Protein Isolate, Whey Protein Concentrate, Whey Peptides, Calcium Caseinate)
Karbonhidrat ..... 5,71 gr
Yağ ..... 2,28 gr
L-Glutamin ..... 8 gr

Eklentiler

• whey-750_big.jpg
    whey-750_big.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 614
Son düzenleme:
Başlığa anket eklendi ve ilgili bölüme taşındı.
Teşekkürler.

1 kutu bitirdim memnun kalmadım. Optimum dan şaşmamak lazım. Bugün san nutrition 100% whey diye bir ürüne denk geldim bilen , kullanan varmı ben ilk kez gördüm ve mrak ettim

Merhaba
ben şuan san nutrition 100% whey kullanıyorum tavsiye üzerine aldım değerleri çok iyi proteğindeki aminoacit naturel tadıda çok iyi .tavsiye ederim

1 kutu bitirdim memnun kalmadım. Optimum dan şaşmamak lazım. Bugün san nutrition 100% whey diye bir ürüne denk geldim bilen , kullanan varmı ben ilk kez gördüm ve mrak ettim

Ne açıdan memnun kalmadınız ? Neden optimumdan şaşmamak lazım ?
Kaç kiloluk ürün kullandınız ?

Merhaba,

Whey Protein'leri sanırım NOX ürünleriyle karşılaştıranlar var. Lakin en az 2 ay sürekli olarak kullanmak gerekiyor ki, tam anlamıyla etkisini görelim. Yani 2 LBS veya bir kutu 5 LBS bitirerek sonuca ulaşmak pek mümkün değil. Ayrıca psikolojik etkiyi de unutmamak gerekiyor. Çoğu kişi Optimum konusundaki okunma oranından ve mesaj sayısından bayağı etkileniyor.

Back
Yukarı