Biotech One-A-Day Multivitamin & Mineral, 100 Tablet

Ürünü Nasıl Buldunuz?

• Total voters
    20

xenopbia

Üye
Ürünü Kullanan arkadaşlar yorumlarını esirgemezse, çok memnun kalırız.
Besin değerleri:
Biotech-One-A-Day-Besin-Degerleri.jpg

Günlük yüzdeleri çok beğendim. Bir çok multivitaminde olduğu gibi %1000, %2000 gibi değerler yok. Bu da gereksiz yere böbrekleri yormamak demek.

bazi vitaminler vücutta depolanıyor haftada 3 4 defa kullanımı uygun olur sanırım..
Evet bazı vitaminler(A,D,E,K) vücutta depolandığı için bir kutu bitirildikten sonra ara verilmesi bence sağlıklı olur,ancak bu ürün günlük kullanım için üretilmiş bir multivitamin,değerlerinde aşırıya kaçan bir durum yok bu yüzden devamlı kullanımı pek sorun oluşturmaz gibime geliyor.
Fakat ben kullanacak olsam bir kutu bittikten sonra 2 3 hafta falan ara verirdim.

Evet bazı vitaminler(A,D,E,K) vücutta depolandığı için bir kutu bitirildikten sonra ara verilmesi bence sağlıklı olur,ancak bu ürün günlük kullanım için üretilmiş bir multivitamin,değerlerinde aşırıya kaçan bir durum yok bu yüzden devamlı kullanımı pek sorun oluşturmaz gibime geliyor.
Fakat ben kullanacak olsam bir kutu bittikten sonra 2 3 hafta falan ara verirdim.
mantikli bende oyle yapmayi dusunuyorum

ürünü bugun almış bulundum aradıgım ürünün stokta bitmiş oldugunu ogrenince. Eve gelince biraz araştırdım ve kafama takılan şey içindeki 27gr lık demir oranı. Lutfen bilgili arkadaşlar yorum yapabilirlermi, zaten yedigimiz çogu yiyecekte demir bulunuyor birde ustune bu kadar fazla demir almak demir zehirlenmesine, kanser vs gibi sorunlara yol acmazmı?

biraz araştırdım bu ürünün içindeki iron fumarate denilen bir demir kaynagıymış 300mg ında 98.6 mg demir bulunuyormuş yani bir tablet one-a-day 27mg iron fumarate içerdiğine göre 8.88 mg demir içeriyor yaklasık olarak çoğu vita-minarel takviyesinde bu oranın oldugunu gordum yani çok korkulacak bir sorun degilmiş ama araştırdıklarıma göre demir içermeyen vitamin-mineral takviyesi almanızı tavsiye ederim bende çöpe atmayı dusunuyorum kimsede aksi bir yorum yapmadı zaten, saglıktan önemli degil sonuçta.

Bence Tam Bir F/P Ürünü 59 TLye 100 Gün İdare Ediyor.Paraya Kıyıp Animal Pak Almaya Karar Vermiştim Ama Ağır Geliceğini Düşünerek Bu Ürünü aldım Bence Değerleri Normal Bir İnsanın günlük Vitamin İhtiyacı İçin Yeterli Sonuçta Amino yada Whey Değil Fazla Bir Etki Beklememek Gerek Daha Önce Optimen ve Olimp Mv. Kullandım ama Altı Üstü Bir Multivitamin İçin O Kadar Para Vermek Anlamsız Geldi Biotech Aldım Tercih Sizin...

Back
Yukarı