Bir bölgeyi haftada 2 kere çalışmak ve her gün karın egzersizi yapmak

Mesela Pazartesi-Perşembe günleri Gögüs ve Ön Kol
Salı-Cuma-Omuz-Bacak
Çarsamba-Cumartesi Sırt-Arka Kol
Ve haftanın her günü karın kası çalışmak

Merhaba,
Bu şekilde gelişim sağlamaktan ziyade gerilersiniz. Dinlenmeye fırsat bırakmamışsınız vücudunuza hem gelişim için uygun değil hem sağlıklı bir tercih değil.
ÖRNEK ;
Pazartesi : Göğüs - Biceps
Salı : Karın
Çarşamba : Omuz - Bacak
Perşembe : dinlenme
Cuma : Sırt - Triceps
Cumartesi : Karın
Pazar : Dinlenme

Bu şekilde tavsiye ederim. Ya da haftada 3-4 gün Full Body programlara yönelin. Seçeneğiniz çok var ama bu söylediğiniz seçeneklerinizden biri olmamalı. Hergün karın kası çalışmak da uygun değildir.
Saygılarımla...

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba,
Bu şekilde gelişim sağlamaktan ziyade gerilersiniz. Dinlenmeye fırsat bırakmamışsınız vücudunuza hem gelişim için uygun değil hem sağlıklı bir tercih değil.
ÖRNEK ;

Bu şekilde tavsiye ederim. Ya da haftada 3-4 gün Full Body programlara yönelin. Seçeneğiniz çok var ama bu söylediğiniz seçeneklerinizden biri olmamalı. Hergün karın kası çalışmak da uygun değildir.
Saygılarımla...

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim bu şekil aklıma daha çok yattı.Bir de size sormak istediğim bir şey daha var hareketleri genelde 4 set yapıyorum ilk 3 seti ağırlık artırarak yapıyorum tekrar hep 12 oluyor.Son seti ağırlığı az bir ağırlık ile basıyorum.[DOUBLEPOST=1486717821][/DOUBLEPOST]
Merhaba,
ÖRNEK ;

Saygılarımla...

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim bu şekil aklıma daha çok yattı.Bir de size sormak istediğim bir şey daha var hareketleri genelde 4 set yapıyorum ilk 3 seti ağırlık artırarak yapıyorum tekrar hep 12 oluyor.Son seti ağırlığı az bir ağırlık ile basıyorum.

Back
Yukarı