Selam ben 23 yaşındayım fitness yapmaya başladım 1 gün arayla haftada 3 kez gidiyorum 167 - 44,5 zayıf görünmüyorum sıkılaşmak istiyorum yeni başlamama rağmen hocamın beni çok zorladığını düşünüyorum..Kilom 44,5 ama 15 - 20 - 25 kiloyu kaldırtmaya çalışıyo başarılı olamadığım ağırlığın ismini hatırlamıyorum ama beni tavana yapıştırıcak cinsten bişey olduğunu söylersem anlarsınız... Hafif ağırlıklar kaldırırsam beni zayıflatıcanı söyledi.. Bunun haricinde zayıflamamdan korkuyo ve doğru dürüst koşu bandına bile çıkamıyorum..Belimi çalıştırıyım diyorum zaten ince olduğunu söylüyo..Ben spor yapmak oraya gittiğimde vücudumu çalıştırmak istiyorum..Grup olarak step filan yapıyorlar..Ama beni sadece ağırlıklarla uğraştırıyo..Ben hareket etmek istiyorum.. Ordakiler sen neden geliyosun biz senin gibi olmak için geliyoruz diyolar..Bende artık zayıflamaktan korkuyorum..Benim asıl amacım spor yapmak...Zayıf insanlar spor yapmamalı mı? Yazdıklarım arasında yanlış olan ve düzeltmem gerekenleri söylerseniz sevinirim..
İyi çalışmalar
İyi çalışmalar