Bir Body Salonunda Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

feradini

Yeni Üye
İlk defa kayıt yapacağım için ve çevremde bu hususta merak ettiklerimi sorabileceğim kişiler olmadığından. Konuyu açma gereği duydum. Sizce nelere dikkat edilmeli ? Mesela bugün bir salona gittim ve konuştum aylık 40TL' şeklinde bir ücret tasvir etti. Normalmidir falan filan ?bench_O

40 tl çok uygun ama alet sayısı çeşitliliği nasıl o da önemli benimkisi normal bir salon 100 tl .

fiyat cok güzel salonda dikkat etmen gereken en önemli etken temizlik ve hoca hocan ne kadar profsa o kadar yararına temizlk konusunda bazı salonlar gercekten harika bakımlı bazıları var ki icler acısı tabi icerdeki makinelerde cok onemli bakımsız makineler sakatlanmaya kadar gidebilir

İlgi & alakanız için ikinize de teşekkür etmeyi borç bilirim :) ikinizin de söylediklerini aynen gözlemlicem tekrar.

spor salonun kalabalık olup olmadıgına bak..aletlerde sıra beklemek istemezsin yada dumbelllarda...bizim spor salonu kalabalık deil..ancak belli zaman aralıkları oluyor 1-2 saat çok yoğun olabiliyor

İlk başta temizliğine dikkat edilmeli,daha sonra aletlerin bakımlı durumda olmasına ve tabiki antrenörün bilgili ve ilgili olması.

hoca ile konuş samimi içten birimi yoksa burnu havalarda vurdum duymaz mı
Samimi içten biri ise daha avantajına (en önemlisi bu eskiden pahalı sosyetik bir salona gidiyordum ama hoca ilgisizdi, simdi mütevazi bir salona gidiyorum ama hocamız agbimiz gibi her sorunumuzla ilgileniyor insan spora sevgiyle bağlanıyor resmen)

Sana daha yakın olan salonları seç

Mümkünse arkadaşlarınla git daha motive birde yardımlı çalışman için önemli

Şimdilik diyeceklerim bunlar 40 TL çok güzel bir fiyat Bu fiyatdan ucuzunu bulamazsın zaten

salon ne kadar sakin olursa senin için o kadar rahat olur bi makineden indikten sonra diğerininde sıra beklemek hele parasını verip beklemek insana koyar azda olsa :D

İlk önce temizliğe dikkat etmelisin sonra alet çeşitliliği en son olarak kalabalık olmaması senin için avantajdır.Bizim salon Ezel ve Kurtlar vadisi günü bomboş oluyo :D

Back
Yukarı