• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Bir Buçuk Aylık Gelişim

yorumlarınızı okudum yemine diyorum bir buçuk aylık gelişimim yeme bizi diyen arkadaş senin vücudunle benim vücudumun yapısı birmi herkezinki farklı yalan söyleyerek burda ne elde edebilirm onuda düşün :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:54 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:51 ----------

ayrıca attığınız yorumların hepsine sevindim hepsinde 1 buçk aylık değil fln yazmışsınız demekki gerçekten işe yarar bişeyler yapmışım teşekkür ederim sağolun :) yakında yeni resimler yüklicem anlarsınız 1 buçuk ay önce body e gitmedigim için elimde gazete ile fotoğraf çektirmekte aklıma gelmedi bunuda böyle bilin

acaba ilk resmin body'ye başlamadan önce mi çekildi yoksa ilk başladığında zaten evde çalışmaktan dolayı bir altyapın varmıydı? eğer ilk fotoğrafın spora başlamadan ve evde bir altyapı oluşturmadan aylar önce çekildi ise bu fotolar öncesi ve sonrası şeklinde bizi yanıltıyor olabilir.

acaba ilk resmin body'ye başlamadan önce mi çekildi yoksa ilk başladığında zaten evde çalışmaktan dolayı bir altyapın varmıydı? eğer ilk fotoğrafın spora başlamadan ve evde bir altyapı oluşturmadan aylar önce çekildi ise bu fotolar öncesi ve sonrası şeklinde bizi yanıltıyor olabilir.

body başlamadan önce çektim ilk fotoğrafımı evde derken öyle düzenli bişey yapmıyordum sabah kalktğımda çekebildigim kdr şınav çekiodm bide yatarken şınav çekiodm sonrada body başladım ve böyle oldu

1,5 ayda yaptı yapmadı bilmem ama, neye yorum yapmamızı istiyorsun onu anlamadım, kıyafetlere mi? Ölçü yok, poz yok, görünen tek kısmın kolun.

Back
Yukarı