Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dün normal almam gereken kalorinin yaklaşık 2 katini aldim. Gunluk 400 500 kalori acigi birakiyorum. Yani 5 6 günüm çöpe gitmis gibi birsey oldu. Bugün hicbirsey yemesem sadece protein tozu icsem sıkıntı olur mu
Hiç sağlıklı değil ve antrenman yapıyorsan sadece protein tozu ile antrenmandan da verim alamazsın. Kendine eziyet etme, önemli olan süreklilik, dünü dünde bırak ve devam et diyetine.
Hiç sağlıklı değil ve antrenman yapıyorsan sadece protein tozu ile antrenmandan da verim alamazsın. Kendine eziyet etme, önemli olan süreklilik, dünü dünde bırak ve devam et diyetine.
Hocam genel olarak yapacagim birsey degil. Bugun off günü zaten. Dün özel bi gundu bi gunden nolucak diyip onume geleni yedim ama cok pisman oldum sonra. Bugun spor yok evde otururum tum gun