Ahmed
Üye
Bir kız var onu delicesine seviyorum. O sevdiğimi bilmiyor, şimdilik. Geçen gün onunla kavga ettik, aradım yapıcı olmaya çalıştım; o aksine kırıcıydı. Telefonu yüzüme kapamaktan beter etti, lafı kestirip sınavlarında başarılar dedi, kapattı. Herşeyin git gide kötüye gitmesi beni mahvetti, dinlediğim bir şarkıda ki söz aklıma onun evinin oralar gitmemi salık verdi. Gittim oralarda dolaştım, etrafı kolaçan ettim. Onunla gezdiğimiz yerleri dolaştım, ağladım. Sigara içme demişti bana içli ve hisli, orada sigarayı pakete uysal bir çocuk gibi koymuştum. Tam oraya kaldırıma oturup sigara içtim. İlk defa yollarda ağlarken buldum kendimi, onunla oturduğumuz kafenin önünden geçerken piskopata bağladım, ağacı tekmeledim. Evinin etrafında beş, on, yirmi, kırk tur attım.
Böylesine acınası hallerdeyken aklıma parlak bir fikir geldi. Sabah sevdiceğim işe giderken onu gizlice takip edip, dolmuşa nerden bineceğini öğrenip, sonra ki gün tesadüfen karşılaşmış gibi yapıp onu arabamla iş yerine bırakıp mesele hallolacak. Hem barışmış olacağız hem de onun gül yüzünü göreceğim Allah nasip ederse.
Okulum uzadı, sınavlar geldi çattı ve bu gece ders çalıştım. Sabah 07:50 de evine zula bir yerden bakan köşeye pusu kurup, gözümü kırpmadan onu bekleyeceğim. Sonra takip edip yol güzergahını öğrenecek ve yarın hamlemi yapacağım inşallah.
Bu sabah bana lazım olan malzemeler; bir adet bere ve atkı, göz kırpmadan apartmandan çıkmasını bekleyecek hassasiyet.
İlk defa gönül işleriyle uğraşıyorum bakalım ne olacak?
Böylesine acınası hallerdeyken aklıma parlak bir fikir geldi. Sabah sevdiceğim işe giderken onu gizlice takip edip, dolmuşa nerden bineceğini öğrenip, sonra ki gün tesadüfen karşılaşmış gibi yapıp onu arabamla iş yerine bırakıp mesele hallolacak. Hem barışmış olacağız hem de onun gül yüzünü göreceğim Allah nasip ederse.
Okulum uzadı, sınavlar geldi çattı ve bu gece ders çalıştım. Sabah 07:50 de evine zula bir yerden bakan köşeye pusu kurup, gözümü kırpmadan onu bekleyeceğim. Sonra takip edip yol güzergahını öğrenecek ve yarın hamlemi yapacağım inşallah.
Bu sabah bana lazım olan malzemeler; bir adet bere ve atkı, göz kırpmadan apartmandan çıkmasını bekleyecek hassasiyet.
İlk defa gönül işleriyle uğraşıyorum bakalım ne olacak?