Bir Kız Var Onu Delicesine Seviyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşk dediğiniz olay birisini bulunmaz hint kumaşı sanmakla , onun ne kadar hıyar biri olduğunu anlamak arasında geçen zamandır. Hiç kimse için kendinizi yormaya üzmeye değmez. Gençsiniz ilerde bunları daha iyi anlayacaksınız.

İkinci bir konu 17 yaşımdan beri Antalya'da çalışıyorum Rus kızları son derece sıcak kanlı ve kaprissiz . Medyada ruslar hakkında çıkan çok fazla saptırma haber yüzünden türk erkeklerin gözünde yanlış bir imaj var. Dünya kızları arasında bir (güzellik , kişilik , nezaket ve kalite bakımından) klasman yapsak türk kızları TOP 20 yede giremez tecrubeli bir arkadaşınız olarak size söylüyorum.

Kardeşim doğru yoldasın , aklına ne esiyorsa , nasıl plan proje yapıyorsan yap , nasıl yazılmayı düşünüyorsun , bağlantıları denklemleri nasıl kurmak istiyorsun , kovala bırakma , bende de o dert var hemde kara sevda ama açıklayamam , edemem çok fena plotonik oldum , hayırlısı diyorum başka birşey demiyorum.

Tabi diğerlerinin dediği dizginleri kaptırmama olayını unutma , herşeyi dozajında olacak tabi , herşeyden önce saygı , baktın çok seviyorsun ( güzelliğini filaan ) ama hatun saygısız ve sürekli laf yetiştiriyor , hiç elinde tutma aynen benim yaptığım gibi , laf yetiştirenlerden hoşlanmam de çek kırmızı kartı oyun dışına al arkadaşı ... cır cır cır laf yetiştiren karılardan nefret ederim ... tahammülüm olmaz , inan bu ileride daha büyük kavgalar getirir , hadi hayırlı olsun diyim yine kolay gelsin... :))

elini tutmak istedim vermedi neden kız haklı çokmu şey istedim yani

Kızın elini tutmak için izin istediysen yanlış yapmışsın.İzin isteme yok direk tutacaksın.Sonra da alnından öpeceksin(Burada verilmek istenen mesaj;helalimsin, ben senin elini tutmayacam da kiminkini tutacam)

Kızın elini tutmak için izin istediysen yanlış yapmışsın.İzin isteme yok direk tutacaksın.Sonra da alnından öpeceksin(Burada verilmek istenen mesaj;helalimsin, ben senin elini tutmayacam da kiminkini tutacam)

izin falan istemedim zaten. 4 aydır çıkıyoruz muhabbetimiz çok iyi olduğu için cesaretimi toplayıp elini tutmak için hamle yaptım. ama o elini kaçırdı tekrar hamle yaptım bu sefer tersledi kalkıp gidiyodu gitmemesi için zor ikna ettim. halbuki beni çok sevdiğini yanımda mutlu olduğunu söylüyo anlamadım gitti.

• Like
Reactions: Azi
4 ay çok uzun bir süre dostum ve sen kızın elini daha tutamamışsın.4 ayda yanaktan öpme aşamasına gelmiş olman gerekirdi.Bu kız senin paranı yiyen bir vampir ondan uzak dur ve ayrıl.Yoksa daha çok paralarını yer senin.Bu kızın gözünde sen sevgili değilsin..Yaşlarınız kaç sizin?

• Like
Reactions: su
kaçan kovalanır lafına cidden inanıyorum. bi kadın olarak yapma derim sana... asla yapma. ne kadar ilgili ve duygusal olursan o kadar tekme yersin.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:27 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:25 ----------

izin falan istemedim zaten. 4 aydır çıkıyoruz muhabbetimiz çok iyi olduğu için cesaretimi toplayıp elini tutmak için hamle yaptım. ama o elini kaçırdı tekrar hamle yaptım bu sefer tersledi kalkıp gidiyodu gitmemesi için zor ikna ettim. halbuki beni çok sevdiğini yanımda mutlu olduğunu söylüyo anlamadım gitti.

vallahi çok sinirlendim! kıza bak ya!! neye gidiyor yahu! tööbe tööbe!

• Like
Reactions: Azi
Back
Yukarı