Bir kaç sorum olucaktı...

S.a abilerim ben 14 yasındayım kilom 53 daha önceleri evde çalısıordum bir programım vardı fakat bu is böyle olmaz dedim gittim bi salona yazıldım 3 aylık parasını verdik daha 2gün oldu bu 3.gün salonda 6-7 tane farklı aletlerde hareketler ögretti bunları hergün 4x10 olarak yapmamı söyledi bende yapıorum fakat gösterdiği hareketlerin hepsi kolları çalısıtıor yani ne karın calıstıror ne bacak.
ilk sorum bu 2.sorum ise 14 yaşında olmama rağmen 3 ay boyunca salonda antrenör desteyiğle çalısırsam güzel bir sonuç alabilirmiyim 3.ayın sonunda ?
Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum.
Saygılar...

bench_O

keşke 3 aylık ücreti hemen vermeseydin belki salondan memnun kalmazsın neyse.6-7 aletin hepsi kolları çalıştırıyor demişsin kardeşim bu kadar kol çalıştıran makina ben ne gördüm ne duydum.o aletler kollardan ziyade göğüs omuz sırt çalıştırıyordur sen farkında değilsindir.3 ayda disiplinli çalışıp güzel beslenip iyi bir dinlenme ile fark yaratabilirsin tabiki ama önemli olan senin çalışman beslenmen dinlenmen bunları yap gerisi gelir

forumu araştır biraz.Salondaki aletlerin tek tek nereleri çalıştırdığını öğren

Veya Antrenman Programını YAz Söylüyelim Nereleri Çalıştırıyor Hocan

Cvp

Pardon doğru söylüyorsunuz ben yanlıs söyledim işte kol derken göğüs sırt omuz kol o şekilde fakat karın bacak fln niye çalıstırmıyor hca beni ?_

Back
Yukarı