• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Bir yıllık çalışma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaş 27, boy 1.73 Bu spora 2,5 yıl önce başladım ancak askerlik vb. zorunlu sebeplerle çalışmadığım zamanlar hariç aşağı yukarı bir yıllık çalışma. hiç bir destek (amino, protein vb.) kullanmadım. Yalnız spora devam ettiğim zamanlar hiç aksatmadım. Hedefim fit bir vücut. Kesinlikle 50 cm. lik pazular değil:) Fotoğraf vücut soğukken ve kendini sıkmadan çekilmiş.

Eklentiler

• yeni_1_001.jpg
    yeni_1_001.jpg
    72,4 KB · Görüntüleme: 1.164
Gayet iyi bi vücut 1 sene ve takviyesiz düsünülürse resim ekleme kurallarına göre uygun resimler eklerseniz daha saglıklı ve güzel yorumlar yapabiliriz.Yılmaz02 neresi kötü anlatırmısınız?İyi olan taraflar abdominaller hafif belli obliklerde yerli yerinde gögüs yapısıda güzel fit bir vücut isteyen biri için olması gereken her şey var?...

Teşekkür ederim arkadaşlar. Yılmaz arkadaşım beğenmediğin kısımları belirtirsen benim için yol gösterici olabilir. Beslenme konusuna gelince, bekar olduğum ve yalnız yaşadığım için istesem de düzenli bi şekilde yapamıyorum. Ayrıca kilo problemim de var biraz. Çok zor kilo alıyorum. Şu an zar zor 70 e çıkabildim. (60 lardaydım.) Farklı açılardan resim koyabilirim belki daha sonra. Ben foruma ilk kez katıldığım için bi görüş alayım dedim. Özellikle kasları belirginleştirecek şekilde kendimi sıkmadan tamamen rahat bi duruşlu bi resim koydum ki görüşlerinizle gerçekten eksiklikleri tesbit edeyim.

Zayifsiniz,kilo almaniz lazim,
dengeli beslen bol kirmizi et tuket,gune kosu ile basla.

Barfix ve dip stand ile calismani tavsite ederim..

@Yilmaz02

Adam 50cm kollar istemiyorum, fit bir vücut istiyorum zaten demiş. Adam coleman olmak istemiyor. Daha fazla büyümek istemiyor "belki" sadece korumak ve biraz daha şekillenmek ve yağ oranını düşürmek istiyor.

yani hedeflediği vücut senden farklı olabilir. o nedenle birşeyler tavsiye etmeden önce lütfen bir kere daha düşünelim.

Bence gayet güzel bir vücut olmuş...Daha iyi beslenirse istediği vücuda ulaşabilir...

bende 1 senelik çalışmaya göre başarılı buldum,tebrik ediyorum,devamındada aynı kararlılığı göstermen temennisiyle;)

Quemarlos yazdıkların doğru. Bir fikir vermesi açısından, sitenin anasayfasının sağ üst köşesindeki adamın vücut tipi istediğim ve hedeflediğim gibi. Aslında vücudum da istediğim yönde gelişmekte. Yağlanmadan yavaş yavaş ve dengeli şekilde. Acelem yok zaten severek yapıyorum bu sporu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı