• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

bir yorum iyi gider

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bb3535
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bb3535

Üye
Ufak ufak calisiyoruz arkadaslar fazla yuklenmeden kilo 60 65 arasi degisiyor boy 185 yorum alirsam guzel olur saygilar iyi calismalar
IMG-20150427-WA0001~2.jpg
IMG-20150427-WA0000~2.jpg
IMG-20150427-WA0000~2.jpg

gecenin verdiği sarhoşlukla mı açtın konuyu, fotoğrafa bakınca bir an tom coleman sandım

Walla hocam herkezn supplement alcak spor salonuna gtck prasi yok evde kultur fzik sinav larla gunluk egzersiz yapirorz yorum almak istedim okdr saolun[DOUBLEPOST=1430085293][/DOUBLEPOST]]
Walla hocam herkezn supplement alcak spor salonuna gtck prasi yok evde kultur fzik sinav larla gunluk egzersiz yapirorz yorum almak istedim okdr saolun

Walla hocam herkezn supplement alcak spor salonuna gtck prasi yok evde kultur fzik sinav larla gunluk egzersiz yapirorz yorum almak istedim okdr saolun[DOUBLEPOST=1430085293][/DOUBLEPOST]]
Walla hocam herkezn supplement alcak spor salonuna gtck prasi yok evde kultur fzik sinav larla gunluk egzersiz yapirorz yorum almak istedim okdr saolun
Bende uzun süre spplement almadım.Ama 2 ay sıkı çalışıp biraz daha dolgun göğüslü fotonu atabilirsin

spor salonu için lafım yok ama bende supplement kullanmıyorum :) supplementle vucut gelişir diye birşey yok :)

Tabi arkadaslar onemli olan ugrasmak icinde olmak bence. Alt yapiyi olusturdum şimdi üstune siki calisip guzel form yakalayablrm bence belki protein tozu alip para brktrrsm braz kullanip atinca fotoyu daha saglam bi foto cikarablrm saygılar...:):)

1.85 boy 65 kg çok ama çok düşük,hele 60 açlık sınırı bildiğim kadarıyla,sadece sporla olmaz beslenme şart , başarılar.

Kardeşim canın sağolsun. Elbet vücut yaparsın anlaşılan yenisin. Simdilik sınava çalışıyormussun arada deşarj olmak için hamlasmamak için kafana gore takıl. Bu surede de merak ettiklerin hakkında araştırma yap. Videolar izle. Zaten sınavı kazanirsan bol vaktin olur. O zaman da işi pratiğe dokersin daha iyi bir sonuç çıkar. Başarılar diliyorum bol şans

Aslinda iyi kilolar kaldiriyorum yani fena sayilmam gibi geliyo bana. Kollarimda okadar ince degildir zaman ustune koyarm yorumar icin saolun:):)

186 boyum var en son 83 kg gördüğümde kendimi çok çelimsiz hissetmiştim. Sen 65 kg. diyorsun. senin bir an önce dirty bulking yapman gerekiyor. Alman gereken en az 20 kg. var.

Back
Yukarı