Scott Adkins
Üye
Slm.Ben body ile öncedende uğraştım ama düzensiz.Şuan yeniden başladım ve dersler falanda olmayağı için rahatım.Kilo sorunum yok ama göbekdeki yağlardan kurtulamadım.İlk 6 aylık bir program yaptım kendime tabi bu süreyi eksiksiz bitirebilirsem devam etcem inş.
Şuanda bodye tekrardan başladım.Vücut ölçülerim
Omuz:119 Göğüs:100 Bel:90 Kol:35
Benim bir hedefim var oda ismimden de anlaşılcağı üzere Scott Adkins hayranıyım onun gibi olunamaz vücut yapısı farklı herkesin tabi ama ona benzer birşey yapmak istiyorum forumda konu da açılmış bununla ilgili.İsteğim ilk 6 ay aşamada Kasım'ın ortasına kadar 1.85 boy var yağsız 85 kilo ve karın kası.Bu mümkün mü ? Şuanda göbek olmasına rağmen karın kaslarım kalın ve baya belli oluyor.Sıkınca tabi
180 günlük bir süreçte Allah izin verirse ortalama 140-150 gitmeyi düşünüyorum açıkda okuduğum için zamanım full boş ve bir diyet listem var elimde hocamın verdiği onuda yazayım
Not:Et yemiyorum
Kahvaltı:
4 haşlanmış yumurta akı
100gr yağsız peynir
2-3 dilim kepekli ekmek
5-10 zeytin
1 yeşilbiber
Salata , Domates(Sınırsız)
Bal ya da reçel isteğe bağlı
Şekersiz çay ya da light süt
ara öğün:3 saat sonra
1-2 adet meyve
Öğle yemeği:
200gr bulgur pilavı
200gr piyaz
Mercimekli pilav
Salata
Ara öğün:
1-2 adet meyve
Akşam yemeği:
1 tabak kepekli makarna
150gr yağsız peynir
Salata
Yoğurt
Ve bana Amino BCAA , Whey protein , Creatine veya Glutamine önerdi.Şuanda 4.günümdeyim bunları kaçıncı günümde almaya başlayım ya da başka tavsiyeniz varmı ek besin.
Şimdilik diyeceğim bunlar ilk aşama 180 günlük süreçte yukarda yazdığım isteğime ulaşabilirmiyim ve tavsiyeleriniz ya da eklemek istedikleriniz neler.Napmalıyım weightlifter
Şuanda bodye tekrardan başladım.Vücut ölçülerim
Omuz:119 Göğüs:100 Bel:90 Kol:35
Benim bir hedefim var oda ismimden de anlaşılcağı üzere Scott Adkins hayranıyım onun gibi olunamaz vücut yapısı farklı herkesin tabi ama ona benzer birşey yapmak istiyorum forumda konu da açılmış bununla ilgili.İsteğim ilk 6 ay aşamada Kasım'ın ortasına kadar 1.85 boy var yağsız 85 kilo ve karın kası.Bu mümkün mü ? Şuanda göbek olmasına rağmen karın kaslarım kalın ve baya belli oluyor.Sıkınca tabi

180 günlük bir süreçte Allah izin verirse ortalama 140-150 gitmeyi düşünüyorum açıkda okuduğum için zamanım full boş ve bir diyet listem var elimde hocamın verdiği onuda yazayım
Not:Et yemiyorum
Kahvaltı:
4 haşlanmış yumurta akı
100gr yağsız peynir
2-3 dilim kepekli ekmek
5-10 zeytin
1 yeşilbiber
Salata , Domates(Sınırsız)
Bal ya da reçel isteğe bağlı
Şekersiz çay ya da light süt
ara öğün:3 saat sonra
1-2 adet meyve
Öğle yemeği:
200gr bulgur pilavı
200gr piyaz
Mercimekli pilav
Salata
Ara öğün:
1-2 adet meyve
Akşam yemeği:
1 tabak kepekli makarna
150gr yağsız peynir
Salata
Yoğurt
Ve bana Amino BCAA , Whey protein , Creatine veya Glutamine önerdi.Şuanda 4.günümdeyim bunları kaçıncı günümde almaya başlayım ya da başka tavsiyeniz varmı ek besin.
Şimdilik diyeceğim bunlar ilk aşama 180 günlük süreçte yukarda yazdığım isteğime ulaşabilirmiyim ve tavsiyeleriniz ya da eklemek istedikleriniz neler.Napmalıyım weightlifter