Bitmek Bilmeyen Hamstring Ağrısı

Merhabalar Herkese ;
Geçer Geçer dedim ama geçmicek gibi gözüküyor. Yaklaşık 1-1.5 aydır hamstringlerimde acı var.
Çömelince squatın en derin noktasında keskin bir acı. Deadlift yaptıktan sonra aynı şekilde. Antrenman öncesinde dinamik esnetme yapıyorum hamstring için.
Squat Ağırlığım Deadlift ile kafa kafaya acaba bu bir kas dengesizliği vb. Bir duruma sebep oluyor olabilir mi? Bilgisi olanlar yazarsa mutlu olurum.

Önce kardiyo ile dolaşımı düzenle sonra da roller ile güzelce ez bölgeyi. Her antreman öncesi sonrası bu ezme/esneme/açma kısmını atlama. Özellikle boş günlerini kardiyo günü ilan etmeye bak. Geçmiş olsun.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önce kardiyo ile dolaşımı düzenle sonra da roller ile güzelce ez bölgeyi. Her antreman öncesi sonrası bu ezme/esneme/açma kısmını atlama. Özellikle boş günlerini kardiyo günü ilan etmeye bak. Geçmiş olsun.

Antrenman Öncesi Bisiklet Sürerim yazmayı unutmuşum.Roller aleti varmış sanırım elimde yok alternatifi vesaire var mıdır hocam?

Evde merdane varsa o da olur. İyice esnetip 1-2 dakika güzelce ez. Hatta 1.5 aydır devam ediyorsa dediklerim bir kenarda kalsın, doktora görün.

Evde merdane varsa o da olur. İyice esnetip 1-2 dakika güzelce ez. Hatta 1.5 aydır devam ediyorsa dediklerim bir kenarda kalsın, doktora görün.

Çok Teşekkür ederim. Pandemi döneminden dolayı ertelemiştim. Ama doktor yolu gözüküyor.

Back
Yukarı