Body attack - Beef amino liguit

sizce bu ürün nasıl

• iyi

Votes: 5 100,0%
  • orta

Votes: 0 0,0%
  • kötü

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    5
  • Poll closed .

skrkck

Üye
BODY ATTACK , beef aminonun sıvısını yapmış gayet başarılı. vişne tadında içimide - kokusuda güzel. 1000 ml. 1 porsiyon 60ml. sizlerinde düşüncelerini almak istiyorum.

Eklentiler

• beef.jpg
    beef.jpg
    19,6 KB · Görüntüleme: 707
  • Body-Attack-Beef-Amino-Liquid_500.jpg
    Body-Attack-Beef-Amino-Liquid_500.jpg
    7,8 KB · Görüntüleme: 772

Eklentiler

• tbll.jpg
    tbll.jpg
    16 KB · Görüntüleme: 851
Çok güldüm gerçekten delikanlı gibi yazmışlar kolajenden üretildiği helal olsun:) BeachBoy supplement konusunda gerçekten güzel bilgilendirme yapıyorsunuz ne kadar teşekkür etsek azdır:)

peki admin kardeşim bu nedir beef amino değilse . o zaman body attack fiması beef yazıyorsa suç işliyor demek. eğer bu ürün beef amino değilse ne ?

teşekkürler sağol. yazınızı inceledeim. aldığım üründe %55 protein var. amino oranlarıda gayet başarılı şimdi ozaman bu karışıkmı oluyor acaba . zaten 2 hafta içinde almanyaya gidicem özellikle bu konuyu sorucam ? aklıma takıldı.

Son düzenleme:
teşekkürler sağol. yazınızı inceledeim. aldığım üründe %55 protein var. amino oranlarıda gayet başarılı şimdi ozaman bu karışıkmı oluyor acaba . zaten 2 hafta içinde almanyaya gidicem özellikle bu konuyu sorucam ? aklıma takıldı.

Ürün malesef karışım değil saf collagen ve aminoasit profili çok kötü. Essantiel aminoasitlerden olan methionine içermiyor (oran sıfır) , leucine , Isoleucine , valin , triptophan oranı ise çok düşük ve yine bazı non-essantiel aminoasitleri de içermiyor.

? vallah biraz fazla önyargılı davranıyorsun. liquit emsallerini inceledim gerçi aynı katogoride beef
başka yok ama , senin dediğin gibi de kötü değil yani o kadarda değil.Neyse ben kullanıyorum gayette başarılı . vermiş olduğun bilgiler için sağol.

1 şişe bugün bitti memnun gibiyim kilo verirken kas kaybetmiyim diye kullandım tat iyi ve iyi bi his uyandırdı bende bence başarılı bi ürün

Merhaba ,
Aslında yeni konu açarak bu soruyu sormak istiyordum ama anlayamadıgım bir sebepten konu açmaya çalışınca uyarı çıkıyor. Neyse sorum şöyle ,

Forumda sürekli dolaşıp okuyorum , amino asitler , whey proteinler , kreatin ,carnitine , arginie vb...
Genel olarak hepsi spordan 15-30 dk alınıyor ya da hemen sonra.(çok genel söyledim) Şuanda evde whey protein tozu(optimum hydrolise) , aminoasit (universal 1900), Kreatin Build HD ve UNIVERSAL GHMAX Arginine var.(Ayrıca beslenmeme çok dikkat ediyor yine formda bulunan diyetlere riayet ediyorum .)

Bu şartlar altında ustalardan ricam eldeki bu malzemeleri hangi zaman ve sırayla ve hangi ölçekte almalıyım konusunda yardım rica ediyorum .

Teşekkürler.

Back
Yukarı