Body başlama sorun ramazan

Arkadaşlar bugün havaların biraz daha serinlemesiyle beraber salona yazılmayı düşünüyordum.Fakat malum 3 gün sonra ramazan başlıyor sizce şimdimi başlayım yoksa ramazandan sonra mı başlayım.

madem daha başlamadın
ramazanda da şu bu derken sağa sola yetişmeye çalışırken salonu aksatma ihtimalin yüksek.

iyisimi madem soruyorsun ramazandan sonra sıkı bir şekilde başlarsın

Body sporu emek isteyen bir spor..Kişinin iradesini en çok zorladığı noktalara ulaştıran bir spor..İlk başta kendini iyice hazırla ve bu sporu gerçekten iste..Yoksa ramazanda olsa hafta sonuda olsa fark etmez..

Bence özellikle üç şeye dikkat etmeli birincisi zamanlama; iftardan mümkün mertebe sonra geç saatlerde çalışılmalı.

İkincisi donanım: donanımla kastettiğim beslenme ve/veya gıda takviyeleri, iftarı açar açmaz boş miğdeye yumurta beyazı veya amino tableti yutmak, öğünlerde ve ara öğünlerde et, antrenmandan hemen sonrası biraz şekerle beraber sağlam proteini eksik etmeme, sahurdan sonra yatmadan önce casein ihtiva eden yani çok yavaş sindirilen bir protein tozu veya hiç olmassa süt kullanımı vs.

Üçüncüsü antrenman şiddeti: bu dönemde aynı çok sıcak yaz günlerinde daha çok koruma amaçlı her gün tek bölge antrenmanları veya kısaltılmış süre, azaltılmış setler, ilk setlerde çok yüklenmeme vs. gibi şeyler yapılabilir.

bende bu aralar tekrar baslıycam.aklıma ramazan sonradan geldi ama ben bi problem olmassa baslıycam insaallah çünkü ben hep yeniden basladığımda ilk ay hamlığımı atmak ve tüm kasları rahat çalıştırmak için hafif çalışırım bu yuzden ramazan benşm için bi sorun olmayacak insaallah

Body sporu emek isteyen bir spor..Kişinin iradesini en çok zorladığı noktalara ulaştıran bir spor..İlk başta kendini iyice hazırla ve bu sporu gerçekten iste..Yoksa ramazanda olsa hafta sonuda olsa fark etmez..
%100 katılıyorum , olay tamamen irade meselesidir isteyen her zaman yapar

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ediyorum ben Ankaradayım iftarı saat 19.12'de yapıyoruz.Yemekten 1.5-2 saat sonra çalışmak zorundayım saat 21.00 oluyor o yüzden ramazandan sonraya bıraktım ayrıca belirtiyim ben body değil fitnes yapıcam brad pitt vücudu hastalığı anlıycanız.

Back
Yukarı