ustalar ben buyum sıfır kas ama sıfır yağ hiç yağ yok emin olabilirsiniz kiloda yok taklışık 168 boyum var bodye başlamayı düşünüyorum 1-2 sorum var
Okulda herkes tarafından tartaklanıyorum çok zayıfım gelen geçen çakıyor bitane body yaparsam bununun önüne geçerim düşüncesindeyim.
Ustlar öncelikle hacim değil (tabiki hacim istyiyorumda güç daha önemli)Sol kolum ile sağ kolum eşit gibi hacim olarak ama sol kolum haliyle çok güçsüz(sağlağım) Önce eşitlenebilirmi güç bakımından sağ kolumdada çok kas yok ama en azından kasabiliyorum sol kolumu daha kasamıyorum.Bacaklardada tamemen aynı durum.ama 2 sinide ksamamıyorum ama sağ bacak azcık kasılırmış gbib oluryor solda oda yok.Bunlar eşitleyebilirmiyiz güç olarak.
Birde ustalar baya yazı okudum hepsinde kaslar antremanı bıraktıktan sonra salmaz hacim küçülür dedi güçte küçülürmü.
Birde yemek olarak babam 160 kg ama bençok zayıfım Nekadar babamla eşit yiyoruz nekadar çok yesem kilo alamıyorumu bir şey önerirmsiniz stereoit gibi şeyler almak istemiyorum.