Body değil ama yine spor sorusu :)

Bu çarşamba kickboks da ilk dersimi aldım bacak açma yaptık ilk gün ve şu an çok ağrı var saat 8 de tekrar gideceğim acaba bacaklarımı ağrıdıkça zorlasam mı yani hareket mi ettireyim yoksa dinlendirmem mi lazım?body ile alakası olmasada kusura bakmayın.

Sen bilirsin,Be olsam Gider Sonuçta bedava değil :D
Yeterince protein alıyormusun ağrılar nedenin tam anlamı ile biliyormusun Sonuçta boks Yapıyorsun ve antreman Sonralarında illaki olacaktır önlemini alman gerek...

Seni etkileyecek kadar ağrı varsa ben olsam gitmezdim :)

1 gün daha dinlenmekten zarar gelmez sonra daha büyük problemlerle karşılaşmaktan iyidir sanırım :)

ErcinTT çok teşekkür ederim dediğimi bir anlayan sen olmuşsun sağolsun diğer arkadaşlar(ben sanki bilmiyorum!) ağrının normal olduğunu söylediler valla sağolsunlar. Ayrıca şu önlemi ne merak ettim.

ErcinTT çok teşekkür ederim dediğimi bir anlayan sen olmuşsun sağolsun diğer arkadaşlar(ben sanki bilmiyorum!) ağrının normal olduğunu söylediler valla sağolsunlar. Ayrıca şu önlemi ne merak ettim.

Üslubuna dikkat et burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor ve kimse kimseye maaş vermiyor yorum yapsın diye.

Önlemden kasıt beslenmene, uykuna dikkat ediyor musun ?

Yeni başladığın için hamlık ağrısı onlar.Zamanla kalmicaktır sen 1 gün daha dinlen öyle git.Antreman yaptıkça geçer o ağrılar.

" Hamlık ! "

Back
Yukarı