Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu çarşamba kickboks da ilk dersimi aldım bacak açma yaptık ilk gün ve şu an çok ağrı var saat 8 de tekrar gideceğim acaba bacaklarımı ağrıdıkça zorlasam mı yani hareket mi ettireyim yoksa dinlendirmem mi lazım?body ile alakası olmasada kusura bakmayın.
Sen bilirsin,Be olsam Gider Sonuçta bedava değil
Yeterince protein alıyormusun ağrılar nedenin tam anlamı ile biliyormusun Sonuçta boks Yapıyorsun ve antreman Sonralarında illaki olacaktır önlemini alman gerek...
ErcinTT çok teşekkür ederim dediğimi bir anlayan sen olmuşsun sağolsun diğer arkadaşlar(ben sanki bilmiyorum!) ağrının normal olduğunu söylediler valla sağolsunlar. Ayrıca şu önlemi ne merak ettim.
ErcinTT çok teşekkür ederim dediğimi bir anlayan sen olmuşsun sağolsun diğer arkadaşlar(ben sanki bilmiyorum!) ağrının normal olduğunu söylediler valla sağolsunlar. Ayrıca şu önlemi ne merak ettim.