Ahmet Bayluk
Üye
Merhaba forumda gerçekten yeni başlayanlar için çok kıymetli bilgiler var bende bunları inceledikten sonra şöyle kararlar verdim Şimdi ben 16 yaşındayım boyum 182 kilom 83 bundan önce bir fitness salonunda 1 ay fitness tecrübem var ama sınavlarımdan dolayı vakit bulamıyorum .Bende evim müsait olduğu için hem eve bazı aletler alıp hemde haftasonları salona gitmeye karar verdim ; Eve alıcağım aleti aşağıda belirtcem Birde 50kg lık dumbell ve bench press im var malesef şimdilik barfiks çekemiyorum(83 kilo kaldıramıyorum
)
Altis HG 100 Home Gym Çalışma İstasyonu - Kırmızı - Siyah + Altis 5 Kg x 2 Adet Köşeli Dambıl Set (Çiftli) Hediyeli - Spor / Fitness - Hepsiburada.com
Abilerim Hocalarım şimdi benim niyetim 6-7 ay içinde bir plaj vücudu oluşturmak ve sürdürmek bunun için iyi bir diyetim var ve antremandan sonra protein bar kullanıcam size sorularım ise bana haftanın 4-5 gününü oluşturucak sıkı ve hızlı bir şekilde öncellikle göğüs biceps six packlere yönelik net bir antrenman tavsiyesi rica ediyorum .

Altis HG 100 Home Gym Çalışma İstasyonu - Kırmızı - Siyah + Altis 5 Kg x 2 Adet Köşeli Dambıl Set (Çiftli) Hediyeli - Spor / Fitness - Hepsiburada.com
Abilerim Hocalarım şimdi benim niyetim 6-7 ay içinde bir plaj vücudu oluşturmak ve sürdürmek bunun için iyi bir diyetim var ve antremandan sonra protein bar kullanıcam size sorularım ise bana haftanın 4-5 gününü oluşturucak sıkı ve hızlı bir şekilde öncellikle göğüs biceps six packlere yönelik net bir antrenman tavsiyesi rica ediyorum .