Body hakkında soru [ kilo ]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bb78
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bb78

Üye
arkadaşlar salondaki adamla konustum bana ordan bi kaç resim gösterdi ve dedi bu çocuk 6 ayda 15 kilo aldı falan filen bana biraz salladı gibi geldi neyse :D

aslında ben sıskayım. 1.79 boy 62 kilo falanım. ve şöyle vucudumu oturtmak istiyorum.

body salonuna gidince adam beslenme programı veriyormuş. peki ben bu programa uymasam 6 ay da ORTALAMA kaç kilo kazanırım ? yani akışına bıraksam zaten bu spor açıktırır diyolar :D

Düzenli beslenmeyle ve kas çalışarak 10 kilo civarı alabilirsin ama yağlanmadan almak önemli tabi.Onu kas yapmak önemli.

arkadaşım peki hiç düzenli beslenmesem yani şunu demek istiyorum. body ye gidiyim karnım acıkınca yiyim yani. bu şekilde hiç bir faydası olmaz mı ?

Bu spor sadece ağırlık indirip kaldırma sporu gibi görülmemeli acıkınca yiyip kilo alırım gibi düşünme. Antreman+Beslenme+Dinlenme iyi bir sonuç getirir. Ki herkes beslenme çok önemli derken sen adamın verdiğini yapmasam olurmu diyorsun normal beslenmeyle gelişim göstermeyi nasıl bekliyorsun ? Kilo kazanmayı geç kaybedebilirsin bile.

Back
Yukarı