Body için aylık ne kadar para harcıyorsunuz?

100-120 : )

betondan yaptığım ağırlıkları sürekli eklemek zorunda kaldığım için çimento parası gidiyor sadece biraz da beslenme 60 lira :)

salon 150tl
supplement 400 500
beslenme en az 1000tl
işin içine kimyasallar gh vb de girince iyi para harcıyoruz :)

Supplement 400 TL civarı(6 ayda bir)
Beslenme 2 Bin TL(aylık tahminen 3 kişilik ev ahalisi olarak)
Salon 160 TL

öğrenciyim bu kadar harcamam bile yok normalde dışarda lakin spor olunca işler değişti ve baya harcar oldum sosyal hayat 0 a indi spor + ev + okula döndüm toplamda 3 bin Gidiyordur Rahat ama supplement almadıgım aylarda fiyat düşüyor illaki

240-250,2-3 ayda bir supplement almami da goz onune koyarsak o zaman neredeyse toplam 500.yasadigim yer icin bu para gercekten fazla.. elden birsey gelmiyor.

Arkadaşlar yanlış anlamayın ama ben öğrenciyim ayda max 200 tl gidiyor supplementa.Siz çalışıyormusunuz yoksa durumunuz çok çok mu iyi anlamadım :) ,salona da gidemiyorum hem vakit yok hem de param.Sigaram,alkolüm,dışarı çıkmam da yok vejetaryenim üstelik et de satın almıyorum ama gene de anca bu kadar para ayırabiliyorum.

Anlamış değilim. :)

supplementler 1.5 - 2 ay gidiyor ortalama olarak, Sadece supplementlere 400 civarı veriyorum.
2 aylık sadece tavuk göğüsü masrafım ortalama 300-400 tl arası. Günde 2 tavuk göğüsü yiyorum.. Diğerlerini hesaba katmıyorum.. Gerçekten masraflı bir spor, ama şu yönden bakınca benim için çok iyi oldu..
Her gün 1 paket marlboro içiyordum, Bazen 1.5 paket. Ortalama 550 tl sadece sigaraya para veriyordum, 2 aylık sigara masrafım bu.. spor sayesinde 550 tl sigaraya para vermektende kurtuldum, sağlığımıda geri kazandım. Bence her şeye değer..

100 tl spor salonuna+60 tl de toza veriyorum gerisi ise evde ne bulursam yiyorum...böyle beslenerek kolları 45 yaptım...bence doğru yoldayım...

Back
Yukarı