body sonrasi sorun

Son sorularına cevap alamadıysan sorduğun sorular önceden cevaplanmıştır, sende bunları arama zahmetine girmediğin için sorularıma cevap verilmedi diyorsun. Antreman bölümünde L-Carnitine yağ yakarmı diyorsun?! Cevabı öğrenmek için gerekli bölüme git ve oradan oku. Bu dediklerimi yanlış anlama sadece forumlar bu şekilde işler, yabancı forumlarda böyle yapsan cevap bile yazmazlar, uyarmıyorlar bile.

Sarc bu +1 tam moda oldu onun icin bende katiliyorum :D

+1

Ville..

Resimlerine baktim. BMI in cok yuksek (vucut yag oranin) onun icin dogal olarak goguslerin sarka bilir. Bana sorarsan senin ilk once dusunmen gereken sey, kilolari vermek.

Villeneuve şu resimleri buraya koyda daha rahat yorum yapalım.

resim

verdigim görüntü kirliliginden dolayi özür dilerim.Sizin yardimlarinizla,benim azim ve kararliligimla spora baslayip kilolari verip saglikli bir vücut yapmaya çaliscam.
boy:171
kilo:78

edit hsd

Re: resim

Villeneuve dedi:
verdigim görüntü kirliliginden dolayi özür dilerim.Sizin yardimlarinizla,benim azim ve kararliligimla spora baslayip kilolari verip saglikli bir vücut yapmaya çaliscam.

edit hsd

oncelikle ortada bi goruntu kırlılıgı yok merak etme :) goguslerınde jinekomasti -senin tabirinle sarkma- yok kilolu oldugun icin bu gorunum normal ii bi antreman - beslenme programıyla rahatlıkla ustesinden gelirsin bu kilo sorununun ;)

Re: resim

DaFFy dedi:
Villeneuve dedi:

edit hsd

oncelikle ortada bi goruntu kırlılıgı yok merak etme :) goguslerınde jinekomasti -senin tabirinle sarkma- yok kilolu oldugun icin bu gorunum normal ii bi antreman - beslenme programıyla rahatlıkla ustesinden gelirsin bu kilo sorununun ;)

Kesinlikle. Ayrıyeten sende hiç bir şey yok hocam resimlerden anladığım kadarı ile. Önümüzdeki bir yıl içinde düzenli beslenip(günde 5-6 öğün yemek, pro/karb/yağ alımı düzgün bir diyet, günde 3-4 litre su içmek vs...), aksatmadan spora gidersen çok hoş bir vücudun olur. Sen öyle bir anlattınki, ben tam bir enkaz bekliyordum :)

rahatladım

cok sagolun ya valla içimi rahatlattiniz.kendimi gerçekten çok kötü hissediyodum.O zaman artik bi hedefim var ve onu yapmak için de gerçekten çaliscam.1 hafta tatile çikicam döndügümde salona basliycam.hepinize çok tesekkürler.

Villeneuve bir hafta geçti başladınmı çalışmaya ;)

Arkadaşım bence çok çalışman gerek düzenli ve disiplinli ;) .Bazıları kilo vermek için yakınır bende kilo almak için :p

Back
Yukarı