Bodybuilder Eren poz,bench press,dumbel curl çalışması

Kollar yanmıs ama omuzlar hala peynir gibi beyaz :) Biran evvel guneslen...

Bench press saglam olmus tebrıkler..

Ama onerım omuzda farklı farklı sıstemler dene 2ser aylık perıyotlarla..
Bıraz sasırma ıstıyor gıbıler..

bence herşey süper :) sonuçta yarışmaya katılacak değilsiniz yağ oranınızda cok güzel.

ben birşey anlamadım sormak istiyorum izninizle pazu calışırken kaldırırken belden vurdunuz sanki? o normal mi yoksa ağır kilo kaldırdığınız için video sırasında zorladınızmı yani her idmanınızda vuruyormusunuz bele ?

arkadaşlar yorumlar için teşekkürler. Bench de 128 kilo var toplam barla filan. Biceps çalışırken aslında 20 kiloluklarla çalışıyorum. Video olduğu için ağır kiloları aldım

tebrik ederim. bir şey soracağım , bench de yukarı kaldırma daha hızlı , indirme daha yavaş olması gerekmiyormu ? bana sanki çok hızlı indiriyorsun gibi geldi. belki de video görüntüsünden öyle anlaşılıyordur.

tebrik ederim çok güzel bir çalışma ve nizami bir bench ama dumbell curl da biraz bele vuruyor gibi geldi bana ama ağırlıklar gerçekten ağır :D
tebrik ederim abi sizin gibi insanlar sayesinde çok şey öğreniyoruz... Devamını bekleriz. Bir omuz ve arka kol antremanıda koyarsan sevinirim...

hocam sen herseyden önce hareketlerini bi gözden gecir benım görüşüm saygılar az olsun öz olsun ben bu sporda 2 yıll hamallık ettim sonrada tecrübe sahibi oldum az olsun o bölgede hissedilsin yeterdir ona zaten idman yaparken vg gelişmez sadece gerdirirsin nizamliğe önem ver :) hatamız olduysa affediniz bilmişlik deil sadece fikrimi paylaştım

Back
Yukarı